MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/related; boundary="----=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0" Dette dokument er en webside i én fil. Det kaldes også en webarkivfil. Hvis du kan se denne meddelelse, skyldes det, at webbrowseren eller editoren ikke understøtter webarkivfiler. Hent en webbrowser, der understøtter webarkivfiler, f.eks. Microsoft Internet Explorer. ------=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0 Content-Location: file:///C:/69863DE5/artikelFransknytLavilleesttranquille.htm Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Content-Type: text/html; charset="windows-1252" I februar 2006 løb salaam

Salaam.dk – ved Peter Odel=

 

I februar 2006 løb salaam.dk’s årlige festival af stablen. Hovedtemaet v= ar så aktuelt som ”kulturmøder”, og mange film (spillefilm, dokumentarfilm, filmskolefilm) fokuserede på europæiske værdiers møde med værdier fra den tredje verden. Festivalens film var inddelt i en række temaer hvor særlig to fangede min interesse.

 

Den ene var ”Mama <= span class=3DSpellE>Africa”.  Festivalens begrundelse for dette tema v= ar en påstand af én af afrikansk films store instruktører Se= mbene Ousmane:

"Afrika kan ikke udvikle sig - og har aldrig udviklet sig - ud= en kvinders deltagelse".

 


Moolaadé=

 

O= usmane deltog i festivalen med sin film Moolaadé som m= an også kunne se under ”Natfilmfestivalen” foråret= 2005, og hvorfra jeg vil tillade mig at citere festivalens brochure:

 

Moolaadé

Instr: Sembene = Ousmane. Senegal, Frankrig 2004. 117 min. Engelske undertekster  

Det kræver en mester at omsætte en velmenende historie om sociale emner til et = livsmodigt kunstværk. Den store = sengalesiske instruktør og forfatter Sembene Ousmane gør præcis det med sin vel nok bedste film til dato. Manden er i øvrigt 81.= 'Moolaadé' var en af de mest eftertragtede film på Can= nes i fjor. Den vandt den prestigefulde 'Un Certain Regard'-pris i festivalens sidekonkurrence, men var efter manges mening langt stærkere end filmene i hovedkonkurrencen. Ousmane tager fat = i et emne så skræmmende og kontroversielt for en afrikansk instruktør som kvinde= lig omskæring. Men hans fortælling om en ene kvindes modstand mod de traditione= lle ritualer bliver samtidig et rigt portræt af en moderne afrikansk landsby splittet mellem tre religioner: Den traditionsbundne å= ndetilbedelse, islam og globaliseringens frie marked. 'Moolaadé' har det hele: Rænkefulde imamer og heroiske feminister, godgørende lejesoldater= og Paris-uddannede stammehøvdinge, blodige mord og farve= rig dans. Det kraftfulde angreb på en grum religiøs praksis resulterer i en rystende og vigtig film. Men med en instruktør stor nok til at hæve sig op = over den rent følelsesladede konfrontation, er det også blevet en film, der efterlader sit publikum overraskende opstemte.

Hvis nogen skulle få lyst til at lære denne film nærme= re at kende, kan den bestilles og købes på dvd på denne neta= dresse:

 

 http://netstop= .dk/film/produkt/586424,moolaade.html

 

 

 

 

En anden film i serien= ”Mama Africa” var den tunesiske spillefilm Satin Rouge. = Også denne film har tidligere været vist ved Natfilmfestiva= len. En meget varm og sanselig film som jeg kunne tænke mig at bruge på a-niveau sammen med Tahar Ben Jello= uns novelle ”L’amour fou”

Filmen kan købes på dv= d med engelske/franske undertekster på

= http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=3D205247214789054

 

Forskræp fra Salaam.dk= :

 

Instr: Raja Amari. Tunesien, 2002. 100 min. Engelske undertekster    =

 


Satin Rouge

Enken Lilia genopdager sin seksualitet, da hun ved et tilfælde bliver syerske for en gruppe mavedansere på en natklub. Fortryllet= af den eksotiske verden og det varme kvindefællesskab begynder hun snart selv = at optræde foran natklubbens mandlige gæster. Hun indleder desuden et forhold = til en af musikerne, der senere får øje på hendes oprørske teenagedatter. Lilia transformeres undervejs fra en tilbagetrukket h= usmor til en selvsikker sexgudinde.

Redaktionen af Fransk = Nyt bad mig imidlertid anmelde det andet - og for fransklærere meget aktuelle - tem= a Forstæder På Fransk.  I denne serie blev = der vist tre film:

 

<= b>KassovitzLa = Haine som jeg ikke vil omtale, da filmen tidligere har været anmeldt i Fransk Nyt, og der findes undervisningsmateriale til den på nettet (se evt. min filmside på www.odel.dk)

 

Den anden film, Comme un aimant (ved festivalen brugtes filmens engelske navn T= he Magnet), havde jeg ikke mulighed for at se, men festivalens forskræp lød som følger:

 

Instr: Kamel Saleh og Akhenaton. Frankrig, 2000. 90 min. Engelske underteks= ter         

Det solbeskinnede Marseille er ikke ligefrem et paradis for en flok hustlere med anden etnisk baggrund. De tilbringer det= meste af tiden på gaden, hvor de sælger varme stereoanlæg, får ballade med myndighederne og hænger ud med piger, der stemmer på Front National. Filmen= s soundtrack blænder op for hiphop, soul og ethno rytmer. Musikken er hovedsageligt skrevet af den franske hip-hop stjerne Ak= henaton, der spiller en af hovedrollerne og som desuden både er manuskriptforfatter = og instruktør.

Filmen har fået fine anmeldelser, f.eks. på Cinekritik.com:

Un film de Jean Ph= illipe Fragione (Akhenaton - Chill-IAM) ET de Kamel Saleh !!!! Hors de question, encore un film sur les cités et les méchants policiers qui tirent sur les gentils jeunes. Et bien non,ce film est une agréable surprise. Akhenaton, "le maire de Marseille", réalise ici un charmant petit film, lo= in de la violence des cités, dans un quartier pittoresque de Marseille. Les réalisateurs nous livrent la chronique des aventures urbaines d'une bande= de copains plus si jeunes, 30 ans en moyenne, qui survivent de petites combi= nes en petites arnaques et que l'esprit de cette décennie va rattraper... Une très correcte BO vient servir cette fable désabusée sur Marseille, rassur= ez vous il n'y a pas beaucoup de rap ni de techno mais un éventail de genres= et même des compositions de Bruno - "Himalaya" - Coulais. Bref un = film à voir pour éliminer toutes ces idées préconçues sur Marseille et le Sud,= pas si paisible. (Pascal Pillé)

 

Filmmusikken er udgivet på cd der kan købes på

http://www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/B00005KC4I/402-4614623-1508137=

Nogle af teksterne til musikken ligger på paroles.ne= t

http:/= /www.paroles.net/artis/3296

Filmen kan købes på dvd med engelske og franske undertekster hos Fnac på denne adresse:

http://www3.fnac.com/item/author.do?id= =3D396394&RNID=3D%2D13&SID=3D7900ca9d%2Dd3d2%2D0f6a%2D5a02%2D3d3007= cc5bf1&UID=3D0ea4e385a%2D4c12%2Dea88%2D366b%2Dc97d76b6ff67&AID=3D&a= mp;Origin=3DFnacFR&OrderInSession=3D1&TTL=3D050320061704

Den sidste film i dette tema var Robert  Guédigians = ”La ville est tranquille” som jeg havde anledning til at se. Som forrige film også en film fra Marseille,= men en film der foregår overvejende i ”etnisk” fransk miljø. =

 

3D"Fausse
La vi= lle est tranquille

 

La ville est tranquille

Instr: Robert Guédiguian. Frankrig, 2000. 13= 3 min. Danske undertekster.    

 

Robert Guédiguian som mang= e vil huske fra komedien ”Marius et Jeannette”, laver alle sine film i Marseille. Et Marseille der ligger så langt væk fra den romantiske kliché om Provence som tænkes kan. Filmen starter med en minutlang panorering rundt i byen ledsage= t af Eric Saties klavermusik. Vi ser ganske vist den smukke beliggenhed, den gam= le by og havn, udsigter, bjergene i baggrunden, men også trøstesløse arbejderkvarterer og forstæder, industrihavnen der er ved at gå til i forfa= ld mens de sidste arbejdere med en blokade forsøger at fastholde deres arbejdspladser. Det hele badet i en bleg, hverdagsagtig vintersol langt fra klichéens postkortfarver. I disse omgivelser møder vi en række mere eller mindre skæve mennesker fra forskellige miljøer hvis liv og skæbner bliver v= ævet sammen af tilfældige møder. En mosaik der tilsammen giver et indtryk af Marseille ved indgangen til et nyt årtusinde og ikke mindst en auteur-forfatters syn på og stærke meninger om det samtidige Frankrig. Vi m= øder personerne på godt og ondt, følger dem, lærer at holde af dem og begynder at håbe med dem. Selv om filmen til tider er hård og præget af næsten ubærlige hændelser og skæbner, forlader man biografen opstemt på grund af filmens grundlæggende menneskelighed og håb. Dette er filmens helt store styrke sam= men med store skuespilpræstationer, ikke mindst af Guédigu= ians kone Ariane Ascaride som den enlige mor Michèle.

 

Michèle er den centrale fi= gur i filmen. Hun arbejder med at rense fisk om natten i havnen for at forsørge s= in arbejdsløse Le Pen tilhænger af en mand, sin narkodatter og dennes nyfødte = barn i deres fælles lejlighed i en trøstesløs betonforstad. Datteren tjener til = sine fiks som luder for de unge mænd i kvarteret. Michèle kæmper for at få familiens tilværelse til at hænge sammen. Hun har kontakt = til en praktiserende læge som hun opsøger med sin datter. Denne forstår hendes fortvivlede situation og giver udtryk for at der bør være en person mellem = Michèle og hendes datter. Dette sker karakteristisk f= or filmen ikke.

 

Hun møder Paul, en havnearbejder der har accepteret at modtage en godtgørelse på 100 000 frcs. for at = opgive sit job, en strejkebryder synes de øvrige arbejdere. For pengene, lån og ly= ssky forbindelser er det lykkedes ham at købe en taxa + få fat i en kørelicens. = Han lever i en idylliserende livsløgn som han udbreder til sine gamle forældre.= Da Michèle er ved at tabe modet, kører han hende hjem gr= atis i sin taxa og opmuntrer hende i en herlig ironisk scene ved at synge Internationale på tre sprog mens han smiler knibsk til hende i bakspejlet. =

 

Da Michèle ikke længere ka= n klare situationen, søger hun assistance hos sin gamle barndomsven, gangsteren (og viser det sig lejemorderen) Gérard der viser he= nde stor ømhed - og som i øvrigt kan skaffe ”ren” heroin til datteren. (Deres fælles rørende forhistorie, som jeg ikke vil afsløre, afdækkes i filmen). <= /p>

 

Også middelklassen er til stede i form af den midaldre= nde arkitekt Yves og dennes kone spillelærerinden <= span class=3DSpellE>Viviane der er passagerer i Pauls taxa.

 

Alle disse personers historier udvikler sig og krydser hinanden i en særdeles ferm klipning, og man bliver meget optaget af hvordan det kommer til at gå dem alle sammen. De bevæger sig rundt i et samtidigt univers hvor værdier ikke længere er faste, men relative og situationsbeste= mte - ikke blot i de forskellige miljøer, men også hos de enkelte personer. Guédiguians syn på samfundets manglende sammenhængskr= aft får vi f.eks. symbolsk og i humoristisk form i en kostelig scene hvor spillelærerinden Viviane dirigerer et kor af ha= ndicappede der henrykte skråler en af Goldmanns sange ”pas toi” så henrivende falsk at man er ved at falde ned fra biografstolen:

 

(...) ”Y a pas de haine, y a pas de roi
Ni dieu ni chaîne, qu'on ne combat
Mais que faut-il, quelle puissance
Quelle arme brise l'indifférence
Oh c'est pas juste, c'est mal écrit
Comme une injure, plus qu'un mépris
Et quoi que j'apprenne, je ne sais pas
Pourquoi je saigne et pas toi »

 

Viviane er en af de person= er der viser vejen. Hun er selv idealist, arbejder med outsidere, men er deprimeret over samfundets udvikling og manglende solidaritet med de svage. Hun vil skilles fra sin arkitektmand Yves - til hvem hun hadsk siger da han begræder Le Pens fremgang: ”Jeg har tusind gange mere respekt for arbejdsløse der bliver tvunget i Le Pens favn, end for intellektuelle småborgere der i munden vil frelse verden!” Slam! – Udtalels= en virker umiddelbart stærkere eftersom vi lige har set Le Pen tilhængere i den mest afstumpede form fortælle racistiske og kønsdiskriminerende vittigheder= af tarveligste skuffe.

 

Overklassen mødes på et tag med en vidunderlig udsigt = over den gamle havn i solnedgangens skær til et cocktailparty hos en af byens spidser. Én af dem bliver skudt af mafiaen, og ved billedet næste dag i avi= sen siger Pauls far, den gamle kommunistiske havnearbejder Jean: ”Hvad er det f= or en tid vi lever i? - Hitler og De Gaulle gik i det mindste ikke til selskab= med hinanden…” - Da sønnen fortæller ham at han har modtaget godtgørelsen, har fulgt arbejdsgivernes krav og har forladt havnen som arbejderne blokerer, s= iger faderen: ”I gamle dage havde jeg givet dig en røvfuld, nu ved jeg ikke…”

 

Svagest i filmen står mødet mellem Viviane og den sorte, ungdomskriminelle rapmusiker Abderramane som har sunget kor hos hende i fæng= slet. Det virker som et lidt for politisk korrekt postulat at Abderramane med sin alder og baggrund som en af de eneste har de ”rigtige” meninger og værdier og ender som Vivianes elsker. Alligevel= er det en stærk scene da de to står på Vivianes ba= lkon med vidunderlig panoramaudsigt over det gamle Marseille og Middelhavet og diskuterer om det er den samme by de ser som den Abder= ramane kender i betonslummen. De er selvfølgelig helt enige om at udsigten er et falsum. Viviane er desuden meget i tvivl om hvis interesser hendes arkitektmand, byplanlæggere og andre beslutningstagere i = byen varetager…

 

Det er tydeligt at håbet er knyttet til de unge. I sta= rten ser vi f.eks. i en meget lang scene en lille armensk dreng spille klassisk musik på et keyboard for forbipasserende. På et skilt foran sig takker han = for økonomiske bidrag. Han drømmer om at købe et flygel. I slutscenen ser vi flyttemænd komme med et flygel til drengen i et af byens mest beskedne kvarterer. Han spiller herefter for os biografgængere og for de tililende, = smilende naboer. En kommentar måske også til Guédiguians= egen karriere i det franske samfund: det kan lade sig gøre trods alt…

 

 

Filmen kan fås på dvd med svenske undertekster for 129= kr. på følgende adresse:

http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=3D903&nav= =3D1128&nav_genre=3D1128&page=3Dproduct&prod=3D508492&tduid= =3Daae872beb1004a3102195ba59e2d43a2

 

Den kan i andre netforretninger fås med engelske undertekster, i Frankrig desværre uden undertekster. Filme= n er importeret til Danmark af Gloria film (telefon: 33 12 82 32) og har danske undertekster. Man kan altså træffe aftale med den lokale biograf om = en forevisning.

 

Filmen kan filmen stærkt anbefales til undervisningen = af både unge og voksne. Den fremstår som et stærkt partsindlæg i debatten om dagens Frankrig med de åbenlyse problemer landet har. Da jeg så filmen i biografen, var det tydeligt at det ungdommelige publikum var stærkt optaget= af filmen bagefter. Mine voksne kursister i Lyngby har til gengæld brug for fi= lmen som en modvægt til den noget forløjede Provencekliché<= /span> som de elsker og med stor iver fastholder.

 

 

------=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0 Content-Location: file:///C:/69863DE5/artikelFransknytLavilleesttranquille-filer/image001.jpg Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Type: image/jpeg /9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wBDAAMCAgMCAgMDAwMEAwMEBQgFBQQEBQoHBwYIDAoMDAsK CwsNDhIQDQ4RDgsLEBYQERMUFRUVDA8XGBYUGBIUFRT/2wBDAQMEBAUEBQkFBQkUDQsNFBQUFBQU FBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBT/wAARCAC+ARcDASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQA AAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3 ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWm p6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEA AwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSEx BhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElK U1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3 uLm6wsPExcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwD5H0OV vs+5flk2/Mv92tpkZbdv3fmybl27v4azdL+VVkX5pPL/AIq1Li/tbCza4urjyIV/2q+DmuaR+kc0 Yx5g8TX8dho630rbY4WVvlb73+zXmusfEG+1aaTypF0+x+6u1vmZf9pqx/FnjebxBcfZ4Gf7LGze Wv8Ae/2q51Z1WTc1xFF/ur5jV9PgcFGnHmnH3j5bHY6VSXLSl7puLeWu5pP9fI3zbm3M1TSaz5Ub Lu8rdtX5o65+O6jX71xdS/7q7ama/X+G6f8A4Ete6eGdFa69JbyLJFcKsituVo22stetfD39oL4l WCx6PpGqXOq6esn2htN1KFbq2k+Xb8yyfw7a8n8G+C7zxlcMyeVBp8bL9ovmXasf/wAU3+zXtFnb 2NhY/wBn6NH9j0+3/ds3/La4b+JmalOUcPH2tQ9PA4Gtjans4Hsnh/xHqVh4B1KS0uItKWx1JdSW y09mW0s5m+9HCrM22NVrqfin+1r4r1/4baZHNrQivNKut0yZaGaZfurJ5i/e27q+epIJPJ8m3uns 4ZF+aBW+WT/eq54kSPV/Dv2GVWnabbG0qr8qsv8A7NXjRre0qc0fe5uh9VLIvZ05e2l8OzPq7wD+ 2n400mTTIbrVbbW7FpI1/wBNVTJMrf3ZPvbq+9/Bniuz8beHrbVbJ42SRdskatu8qRfvRt/tK1fi 14R+CfiSXXPD8kWrJY6Xcahb2sbeZukXc27bt/2VXdXvPwG/awufgJ8Y9e8HTqms+GbrWPLuGD/v Y/7s0f8AD/vLXuzpW+zynx9Shd8tP3mfqVUEd3BcTTRpLHI8TKsiq25o/wCL5v7tYXjDxrZeEPCN 34gndZIIofMhVP8Alszf6tV/3vlr52+GXiOHwH8ZrrVtUuGgh8YWcLXjTN8sd0vzbv8AZXczL/wJ a4uaPNynHyS5eY+raKRfn6UtUZhRRRQAUUUUAFFFFABRRUV5bre2s0LNtWRdrUmB8eftC/EXR7vU LxdZshZWduqxw3llMzed95trfMvy/wB5v4dy18yaL8QfDOqaxrC29rc6r4guLprXT4tNt/MWx3bl kbzN21Vbd97b8v8Ae219E/tQ/By7tND8SXlnd3T2f2hZ7exuZNsczKqq0a/xN/6DXx54F+Jsfw71 S30m1uLbSo7HddXU8EbSfbG2/dZl+bb823y1+b5fvV+f4mjVVSUn7zl8v+CcconYfEawh03wfbxx afLLcXUit9k0mRZrZfMt1j2qy/xbVbc3+1Xy74ktZIprPT7e3jW8t41a48tfM86RdzLuVfu/K3zV 9VahqNrqmk65q1/cT2emt8zfu1hb5WbdHGytt+XdtZV3fd+b+Hd8t+KNRVLe822LbrhW2r5bL5as y/Nu/wB3+Gpy6r+8lCRhSicXcadeRLHeLJ8026RvK+Zlb73zVl3V4z3Ua3G6DzlXcy/6tlb/AGf7 taVvqM0sy3XyzzQ/6uKf7q/3a535nupJJ9rSM3zbm+XdX1lOPNH3j0Ijbjy/tzKkiy26/Krba2tN 1SbSb5dSs5vsckP7v5fmZty7W/76+Zf+BUR+HpJbOZljk8yP5W+X5az5IJpdSWPcs8zLu/h+b+Jq r3anuk/Edd8OfGUK+Mo7jXrq8SxuLz7dNLaRqzLMu5lbb/s7m/zurl9Uf+2dWuGWTdDIzN5/lqu7 /a20Wd1Jb2t1DB5stvNH+8Vdy/N/D93/AIFU1nKsGnyQtH9pm/vKzL5a/wB2q9nGMueJrOp7nLyl S9vLi9gVZixaFVWMIvyqtFWHscBEM0auV3N826iuiHLYxQlv8SNUslVWminbbtVfLqj4o8aXXiNo 43+WOP8A5Zr93d/erl44mRm3Mu7+9VhUaVdqR7v9pvlraNCnGXNGJ6EsTWlHllIkj/utvn/2V+7V yHzE/wBRaxxbf+ev3qq/vF+9cLF/srRHFG/3rjdXXEwNhWvpf+WkEW3+Gum8G+DZtbvI5L+aNdP3 bflX5pv9lf8A4qq/hvwLby2K6pqkj21i3+pi3bWuP/sf9qus0nWWsLho4LNvMZfLt1X5VVa7HQqU o80o+9LZHXg4Uata1aVoncaxqljo2m2+j2CpBaxt5kir8q/7NSaHLJ9nWPyWbd+8Zay9P0aRLiO6 1FXluJm3R20f+sm/3l/hrsNPimRtsuxZv+eEf+rh/wB5v4mrop5JiMZGPt5csfxPp6ec4fAylOjH mltHyRJDo0lw32i/k2qq7ltoPvN/d3N/DXdeBfDlj4815tN1GRbbTdJt2W1gVtvmXTN+8mb/AHf4 V/2a5mO9h02xkuJf3q2q/apP4tzfdjX/AIE3/oNYuirJqkclrLcSW1ru8zUruL/Wbm/5d4f+mjL/ ABfwrXdUweHwr9lQ05fzPFr4/EY736sj1iHXLjw94s0m805bSfT4fOs7GSebd/D5c15u/ibd+7X/ AIFtrP1j9nObxbqGj+KPD3lWd9DMq3TTt5f2hV+9My/7NXtBbTdR0u3vp7WKz0+1hWG1tG/1ccat 8u7+83+1/tV6N4F1tbhfsrNHpjSfvJFWTzGkb+7X5dic4rfW7/ZiejSpeyp2ieu+JvHOp+LbPTLG F0j0PSkjitVJ3yXDRx7fMkX+Fv8Avr71c14m8PR6vawzXmqXflrtWNoPLZY/9r5l+b+HdTb6/uNL 1azhi8jyZI90bbdzbmX7zbmqG+1T+zmmhg1TT5Y4YVWPdCqqrN/Czbv+A17NOXtP338x41R8vuno PwS+IWpeF9Sh8O+O7+21TQ5G8ux1DbIv2dv4Vk3Nt8v/AID8rf7P3frNUVFVVVVVflVVr8t9Q8c+ JLO6W3MNtLbr8u5V8xZv++W/u/L/ALW2vqT9mH4+3FybXwl4kDxpI3k6ZdzN93+7byM3+z93/vn+ 7XbFy+0cM4n1LRRRVmQUUUUAFFFJ/wChUALUNxKtvBJIzKu1d25m2rVC88UaLp1ylvd6tZWs7NtW Ke4VWLf99VX8YafHrfh68tw25lj8xdqrI25fmX5aicvc90GfFf7THijXtb0NZNH1y5kuFuI1jktm Zm+ZWb+7/ssv3furur8+/E3i24SPWF+xo2qXFw0bXK/u5IV2/Mscf8P3V/8Aiq+8PEXhfxdDr2oL oV1qNzayfLNPAq3Elj96OTayqu7d/Cy/d+7Xy78Vv2eda8NeLpIdY1izWRv9Mktr2TdMzMv3pG/2 vvbfvV8ThMPXvKpWNoYLE1J2jB99jyz4U6vdT6na6fqUzz29uu61tJ41kjjb+Hcrfw/ebb93d8zV 6v40+Gza3p8epXlwqw3W5rGC2XzJLrzJGZW2qzeXGq/+y/71eT6xcTeCNe163vbG0uWuofLtZdrL DH91vOVf4l2/+PLXuFvoOj6X8LdPuG1hZda1C3kmmlXzvPjbaskbQ/xMzRr935f9r7tYYuhKNVVI 6XPMrQcJ3Z8o+KPJtV+xxW/lTbv3m7crM275dtU9D8L3WuXCrBGsrL96PdtZv++q3NWsNQ1mS4mn 2rt2tIvyqzfwq3/jtaWhy/8ACOeTcPqTWl5uWRba02yeZb/xK391t38Ne6q3JTjGPxHRzcsSnpa2 t/p82k3G/TtQW8XzrmWP5o7fazSN97+FVX/eZq5vxFoM2l6hJHPNuuJP3y7vvMrfMrN/tbfmrS8V X+tapeLqF/DLBDfbmhZt22Ty227lb+L7u2qul+FNa8R6XcalBCt3b26+W3nzKrbmb7y7v97/ANCr pj7nvylyon4feM3TbCa6kZoo2bb/ABK235f4mqxHbzSwzRweWscjbdrfe+98teiaP8MZNBurePXP 3Uc237Qqx7mhXb/E3/sta15/wi9g2myaJG0rWbSedPdssn2qRtqqrL/Cu3d8v+196s/rlOUpcvQn 20TidI8JWCWA82RpZfMbe0U21Y/9n7tFdPPOmk3KGSe2ltgzT/Z923DN8v8ADRWcq029COe589L+ 6X7yrTm2/wAVwzf8BqGNti/6tW/3q1tJ0trpvMnVVh/u/wATV9XSpSrS5YneSaDoK6zcKvmeVDu+ aRlr1S3Tw34Z0ny7LQ7ae+X/AJfrv99Izf7K/dWuRsdsW1VVVVfuxrXRaba/xXTeQv8AdX5pG/8A ia+1wWCp0o2XxdzlmZ9rBrHiXUm2yPu/iZvlVV/2q9M8N6Ha6X5axbZbrb/r2/8AZax9N2xRrDAq wRs33V/i/wBpq6C33W8m3+L+Ku/D4OnQ/efFIynVlL3Ym01wtrujtfmupvvT/wATf/Y1JH/osK26 SK0zfvG/+KasmS6W13bP9Y1SLqVvozW7Tq1zcTNu8tfvSbf4f9la6alT2ceYcY8xc8aRXFhY6XoN uy/2tfL/AGheS/8APvD92Pd/wH5v+BV03gvwystrbquxdPh/56N97+9WX4d0i417UrjVtRkXddN5 lxPIv+s/uqv92Na6TUPFH7xbO1VVtY9rNtj+9/dWvyLOM4jSjKlRl70t5fov8z6vCYaUnGUjoLpF 1eaGGVYotPtW+WDy/wDXNXVaLKujXUN95ltFYxt++llbb/wFVrwvXvi/pvh66VWmknuo1bdFF8zM zf8Ajq1ztj8RtU8YTWsN5JstYW3LArfKzf3m/vNXweDweJxM/aVPhPVq1KdP3T7EsfHX/CUXFj/Z 1q1zHbt5PmeTHukZv4trfdX/AIFW5Y6brFheQ3R0tYJm2szeTbyLbt/318zV5X4f+1J4D1bULKTy L6Ozmkt5YvvLIsbMrL/tf7VZ/wAIf2jtP+LWj2uk6vb2cXiRY13RXMk0i3zf3lVf4v8AZ+avrpwq 4aj+4jzRieXh4UcTU5asuWR6VdXuuatdeS9rLp8LbdslzYxsrf3tu2T5f+BVjsmtXszWrrqTQsu3 dFHCrMq/xbf9ll/hrynx1q8fhLVPMtbWCx8yRY/tek321d392RZF3K3+9/31X0Z8Dfh9da3ptn4i 8VWNzZ2NxDtt5b2Zlkbd92RY1b5f4vm+Wpo4qU48ziVisB7GN1I9G+Fv7T+q2LjRPF0kkMtonlR3 uo2/krcf3d0i/Lu2/Lu+63+y1e9w/Gjwo6K0189nu/57wt/7LXy9cfs66bt1BrjxZK1i0arDLB/r lZv+ei7trfLt+6u5q4/XtD174VWNnZrN5+kyN9n0/VLlV2xqv3Y2X5mVW/hb7y/7S/d9CNTm+E8l YZrdH3TZfELwzfRK8Wu2RVu7Tbf/AEKuT+LPxT0zwj4RvL6w1CK71B0+y28NpIsknmMy/N/wH5ma vkrw/wCP768upreW4WLULVt01pfQr5kP+0u3buVv73zV0WgaPefEzxHbaNLdRW32pmVZ93yt8u7b t/4D/C1HNL4Rey5Ze8chF8VvHen+P7y0ttbvIbu1ZruGKWZmW4/ibzF/i3L/AA/3ah/aN/bRm8Z3 0Pg3QdJkhvljVmlWRo5rW4aP5mVl/hXdWv42stDg+LGk3kV9bbtPs2hvJ22xrNIsbR7l3fM3y7a5 Xw/4N09Nc1DUlhX7VeSK0zN/FtXbXkVa/suY936vGryy5TP8K6z4m8P+HdNs52i1NY2j+1faYfMZ v3arI0bfe3btzf7W6vavhp451Sw8E69LqF1Z3a6rHHa2UWlq0c00i/3mZvlVV+Vv97/drn7fSPtF 1HGi/KzbW/2ag8Q+JLeXxT4c8IaDH9mkuBJJfXMaNG1vZwttmk8xvvSSSMsat/e3bf8AVq1cdDEV qnNGJ6WHweGVSNSr8Mfe+7+kW9c+L/8AwrK11M282mNfXEPkrbaleeTCv+0y/eb/APa+7ur5j+Ln xk8QfEb7LDqmpaRqq2/zefptqsbM23b8zKzfL/s16J8cotJ8L6PqkbTWOn28Mcn7u2kjZvMb+Fv+ WjM395t1fFPiCeG61RpLOZWX7yyx/LXRLC1FHk5z6bC55g1X+sfVtf5r6nri+ELXxp4L8UX11cM+ paDY/brW08lmaaPzI1ZVk/hXc3zL/s/7VeaweOvFWr6XZ28+vQT2+j2rSW8HlqrNHNIqyLuVf9Z9 3738Py1798GdLvP+EVt76aPz7i6sZmh+bb9oj3NGyt/wKP5v+AtXl+rfCrXtL8E3zJostjcNcRr5 dirSNJu/5ZyfNu2/3f8AaqKUZOny1I/CfL8VUsPUrxxdH4ZnQfBP4N3Hxp8QaS1xeQW3h23umjvt t0qzTKqsyxtHu/i+X5v7tddcfssXF/8A25q2qfYWhjt2W1/sa4+0NcSK23y49se5tvzfw/eq58Jf BEN/b6Tp+rzJotu0cf2zyIWjkutu7y4ZG/hb725m/hr6m0nQ7VbeH7FcW08e1Y4VtmXaq/wqu3/0 GtVCMKcVy+8fJUsNGWsj8zfFn9peJfs94l9qU66TJ/Z8OmzwySfYY12rHH5n3V3fN8q/3a9Ms/h5 eXGkafocStquqMvmXEECt9mtdvzNJI38W3+8u1fvLX1lfeEPDNvb+IrOBbP7VqTSXF1bK0MnmTbd rfK38Xy/N/tV8w/FTUodLsbiPS1n0++jtY7fyljVZJF3Kvl7fmaRW/i2/wCzXjZjOUqlOnA48VSl TlGMjibprrVNU1DT21ZdQWNWkaeKTy2jmZtrQ+T/ABbVVvu/d3Vm+FfD8Opa5Z6OlvFBdNNGrSz3 CrHu/h3fw7v9nd/s1z/2DUry3W1sPNiurjzJGtLKNlaRf4vu/wDoP+zXSfDH4ReKNU8fLoum2731 xJM1vDfQTf6Isir80jSN/DH/ABV106V4+6c0aHN8J6tf/DfwlqGsW9vc67HbxXNjHdkR6ftXduZW SbzP3jSKyt91f/HVor6MtPhlpXwt1HUm13XtZ1LxbeW0cNxqkAgcxfMrMQXkZst5ar8235f4fmor 20qHXQ+5wvDOKxNGNWFGTTPyX0uwV1Wa4VfJ/hX+9W5Ys17M275Y1+Xav8K1m28u9lZvu1saeu/b /CtfoOFpRjpE+PN7T/Ji3bPlkb7rNWt5HlMrP/F92sO1uo9zKq/Kv8VTXWqeUy/xfwxrXvxq06cT DlOu0/V7XTV8xl3Tfw1as9XkuJGkf5WZvlWuRt5fssPnXDK1w33Yv7taVreLZx+dKy7m+ZqhYhby J9mdVJeQ26tNO26tTRbW1sLVvEXiG8is7df9TBKvzMv+7XnrfEjS9Gb7QsP9pXyt+5X/AJZr/vVx PiTxRqnjDUmvNSuPNk/hVflWNf7qrXw2a5pUxrlh8P7sO/f0PXw1CNH35+9I9S8TfHqbUfMt7KN1 t9u2Nf8AV7f9pq4O88ZaxfwrG11JBCvzeVGzLu/3m/irnYf4a0o4t3WvlYYOlD3nE9f28pe7EjWV nrsvBt75V9C33fmrl1irY0lGimVl+XbXXexKifZHgnXmt9Ba1Zf3dxbyL/461fCcc/kSLs+Vlb5W X+GvrjwL4vs7Xw215fxyfZ7NVZpV/vV8j6h4c1BZpr6K3kXT5LiRY59v7v73/jtd1CpyyPPq0z7D /Ye0vwv4q17V9Y8SRx3moaHDHJY6asPy3EjNt8yT+FlVl3fN/wCy19deKfF2qeLZobGfUINPt5ZN u6SRYYY/9qRq+H/2HYNR8OePdZ1LWGmg8KfZvs9zKq7UmZWWRdv+0q7m/wCBV9Ef2vP44g1jULm6 i0rTY57iK3e0h3SzLubbIsbfLGrL/vV4mZSnWr8tP4T9ByOWBwuH+sYv49bStf7kZ/x78EeFvBVn a6lZeKF+3XUKzQ2zN5jXzfLumhZf+We1l+9XNfDv4q+ItIs5oZWl17w2rKt5ZXqtNDtb+6zf6tvv bWrxPx14gtbfWJozq13rSw7YY2uZG/dqv8Kqvyqta/g7xTLpXhzVZ9PmlliuY44L2yddzND5isrK 395WXdtrnlRkpe0h7voe5h84wtfD/VsYufmfxNL9NT0/Xpbiw8RW9rBNeTruZdLngX/SY1/u7v4t q/w/d216Rs+I2maTofiBLXTYI/tW2aZrpbdmaP5laPa3y7f4l3Lub5a434Y+IbVfCuualdRy6vda pfR/Ybtm+W3t1j+byVX7zM3y/N/d/wBmuN+If7T+v31m2jrdzzaTbySQ/ZG1Rm8xv7rbV2tt/u7m Va7vrUqseWMP+HPmZ5RRpwUsTVjD3vvXfS/6GT4il1TSPilcfarief8AfKree3mfK3y7a+jfBuva RpPhWK81W48ppJGtbNVb5ppPl/h+Zm2r/Cq7v92vMPiB4cWXxVoOpSw7V1i30m4X/Z8yORv/AGWq /iCXVvCljJq3htbafxJdSLptrBP80kcP3pPLX/aZvmb/AGa4fqvtKhxfWoQUW48x6/P8ZvDGjWEj LDdXOtx3S7YVXbH5e1vvbtrR/wDAtzVnaPdeHdOj+IGvalfXmmNqS2q6bJA3l3MNvHH5nysy/wAU 0jSfxfw/er5H1DW/EFl8SLjTdStVubyNpI2lgZvmkVWb/vncu2vadR8RRDwBp2u22sLd6rc2Md1Z 6fKyySR26rtjZlb+H5l+9R7KOFrxl/MelVdLH4OUsPHllF+96Pt5aHkXhn9mTxd8WvFV94i1SSez 8OxtcXUmpahNumuI413fu1b5m/3vu14DfaRcadrEjfMiq21a+pvFl5qGjfDW61C4+KE8HjDVtsd9 p+6Hy2t/4bfczbl+9ubb97/gNfNflXkvmTPMt4yttZovu7d1elKZ87ClF+6fV3wx8a3Gs/CHS4be 1tW1LT7z+xdLikbyftTTR7mWRv8Aejj+b/ar6V8Ifs9/EKbTLWXxRHpWgs3y3lpbX32xof8AZ2qv ls3+zur4+1rxNY/Bvwf4T0WCGSe8aGTUmuVVW+z3U21Y5Nv8TLGrbf7rMrV7h44+P+taX4R0VtN8 ZXlstxpsN5JBPHbssbNH825pFZm+bd8zNUxjze6cuJ5qnLH7MSn+0p4v8F/Cfxlp+kxWeo3LTWvn XHy+Y3zN8rNt2/7Xy/8ATOtb4Yy6G2krNok0q299p/8AamoXM7Mq28MjNth/2fu7mX+JmXd8q/Nw eg38n7RnwxuLPWdmp+INHWRtJ1uBV8y42ru+yzf3v8t/D83qXgD4B6p4x+E//CH6nHbWd0zLNNeR 3W2RV27VhXb/ALPy/db7zVlzuNSNOoOjh24ynH7J4P8AEb4kLB4i+y6ay3nlt+5ga3hjX/d3Rqu2 qviTSdP8fwrqiSSyyKsLLJu2yKrKrbd3+8zK3+7Vj4mfAz/hCPjto+m6ZG76at5DHDGtx533du5Z GX7rfKzMv92u60/wbY6Rp9xZxM0qtM0zN93d825fu/dWjEcso8rKr0VKPLM81k+Dtw+rWtq19Ktr DaxrJEzeYzKzN8ystez/AAYHhv4TabrEmh6t/aeuxratNI1urNp6/vP3Me5m3MzMv8P8K1Z0vRod ZvLy6uIVa4a1+zxrt+VtrblZl/76rwnwnqmk+H/iRfWfhm3W20+RY7jUtN8z/XSKske3d95lVpGb b/u/3a56dJcjLwPs8NVjOUeblvodj8WvjPexas9rZ6lHd6rLK0sv2dlnJZvmbc21smiuq+AXwsHi P4k3T6XbSrrGoLJ9muL24VvISNf3ix7mZtv8NFOsuWdlG59bhcycqSdXF8j7LofnFC/zbm+VVqxH q7S/Ki7Y/wC9We3zfK33f4qd9oVPlT5mr7mNeUfdPyw2lv8A7PD/AJ+atDTU8r/SJ2/fMvyr/dWu dt32tub5pP8A0GpptU+yrt+9J/drf2/L70iDpvtscUyyS/NI3yqv3mas/wAQapv3RyzbV/urWba6 kqQwyf8ALb7sjVD5DXTLCq/vG+8zV42KxlSt7kfdierQpRUeb7QWcCvDtVW27ty7qcyNE3+zVqxT 7FHNDL/rGZWWi6RXrzb6m/L+7iNhbfJuWtaF/wCGseP5KvQz05FUzWWJtu5VqS3uJPvO3lRr95q0 vC7wyybX/irevPhzfa9p8jWCs3lzLuii+8ytWHxSOyUuWJrXniC3uvg7qH2eZopI7yGP/rorfeVa xbG9uJ/BOqQ29vLcszR+TbRx+Yy/N8zbVrpLj4bXmh+CfEFnFdXc8Nqq6gttOqr5jR/e3bf4lVmb /gNef+C/EtwuuWf2WSWLy5FaNoG2tu/vf+PVUY+8Sn+6/vHffBXXtastU+wwaf8A2rp91tWbSZ1a SGRdy7m2/wALf7VeyfH7xo3gOzutL8OSW32eb/V3N3btM0i/3Y127Vb/AGmqbwT8f9N8AWN5DrOl xXl1cSKs1zBHHHNt2t96Tbuba3l/LXm/xo1TVtZ02GF5I101VW4kVlZfLZv7qtXdj8HLCRpVP5jD C1/rMpU/5TxeHVLq6kmkljVpFbc21a7j4S6jfalrTW5kVoWX/j2XbtZv4ap6TqPhnQfCtrHcefea 1dTedIvlsqww/wAK7m+Vmb73y1N4L0uR/EUzWXmReXNGq/u2X5ZJFVWb+796vIlLlPbjT9pT5ZS5 T06bWV0PxIvhue4aXwvp9vN5e6Ro2jmkk3M0jL935f7v95v71c/8QYLHRtB0XRbfR2WPdNqC6kt5 G0kizKv3lVtyttX7tTa94e1iLT9S1C4Vl0+4h877TuXy5JGkVV/3m2q33fu15HdavNql9b2c9v5E cf7tmXazM38Tbtu6u6NP2UYx/mVzy6kpVpXlLm5dPuPubxRLbyzfCmb95OzaPocflL8y/wCpmbcz VxfxI1TT9Bhh1CBknmZZPOZbjy2Vl+7GrL8yt/q2/wCA102vK2neJPhvp63Hn/ZdHtWby23L+709 tv8A481cb4wsvC+qR/ZZbf7THeN++gibb5km75pGb738Kr8v92sKdKU5y5SZzhCEYzOJ+APw28Qf E3XrjWII7lbGNmVb7UJmaNpm3bo/Mb5m3KzV2XiD4cab4B8Y+Lkl17z7meOOG1025jZbhV/1iyK3 3WjXbtXb/wCO19L/AAT1S0i8N+Hby40+0s7bezW8S26xx29uzbVWNf4V2qrf7W6vI/2w/hxf6h4u tPF0128i2Mflxyp/rPJ3MzKy/dVY9zNu+bcrfdrjn++leP2T62lGWX4edKb5edJ/jsfIXjDxleW9 ndWMTW0SzTN50EljDJI3+00jLurN8N3WnxW9rfXUkW6GT/URR7Wkb/a/2fvVufF7QYYIdL8qaJrp Vk+0KrfN8zfLXnum2TJcNtVWaNfMbc21dv8AvVrH4TxJSifR3iC98L+MPFUfh/W4bm2ma8hjkuba PzJFXyfLj8tf97b/AL22usm/ZdurD4Z6xJLotz4l8YX0kMa/2WqyLDHC23+8rfMqqzfL/Ft/hry/ R/iuy65p+sNDbS6hYqqxzzwqzV9SfC39ofS/F8a2t4raRdfdaVvmtm/4F/D/AMCraXu+9GJ4WJqY lOLjEX4C/DzSvhR8OUW4fUh4n1W5W6utOdVWO2PzRx2+3b80vy7v91l3Vv8AxwXUvBHhmPUJdU+x 30zbfI0+3WZof96aRdv/AHyv/fVcjda9qniX4qatcaNG14vh2NpLW0bdturqRVkaTcv3lWP5fl/v SV4T468R/Fr44+OLzQVtb6+VY2upo102SzjhVfm2qrN93+7u+Zq5aNL2372rG59fXxksEo4TCOyX xS63NT4c/Fe4l8TNYz7bmPbIzTrCqzf7TbV+Vv4v7te2ahpv+kXC2ayXNisix/btu1WWTbt3f3Wb 5flr4V8I+K9U8P8AxA09UVVuIbyNfLkbbu/efd3fdWvtbwLpH2DXtQvo41a8kbb9i8tW8tY/4WVv l/hrtw+A+sTsvdPLx2LrYqnFz9+a0Xdn0/8AAnVvDOkW2veHn06zbVobeNri6l3M1xDN8u1t33fm 3LtX+9Xy9rX7Mln8Mvjd4k1zTrqD/hG10+b7HaSs0k6ySKqqrM3yttbc27du+Vaw9Q/aCtfhp8TN S8/wzbLfTLbx3FzBfSN5cPmLJt27tu77rfL/ALtd98WvGjX7NJq2rLarNHujZVZtvy/Kvy16EqdO jDkjLmPnqcKiqyi47fFc+cz47v8Awr8VdKttTkZdKMM2ZYduZ/lbhv4vlaisnxV4R1G48V6frGqA r4cEO+K9h+ZZVZWXcp7r5ny5orwq1GU5uTPq8LmP1akqfLsfNvi7wvJ4fkhkikaW1mXcrbfut/dr BXy4vvNXUeJvFC694f8Amt2ttsy+S397+8tcP/CrN83zV7OHq1OX958R8bio041P3fwmh/aP/LOB fm/vU5Yv733qz/uNuWtaFleOtJylL4jCmRr+6/2l/iWtBb2PasaqzR/w/wB5aoyVCrSRNuRttYcv MdMZyibXmxyruXzGZflbdRI2+o9U1Fr3+z2Ty1VbeONvLj27mX+9/wDFVGz1B2c32SbfUkb1XX51 qSPrQTE6DR71oJF219CfB/VPt8Pks21l/iWvmu1f5lr3T4C3SprEcb/xfLXP9o7vigeheJvGVron iz7Dc7J1WbbNAv8AzzZdrK3+8teT698OV+HPja6s2WP7GzRyabd+dt2xyfNG23+L5flb+7Vy60Hx Ff8AxK1bWotFuZ7H+1G2sy7fMXdtVV3V23j7x1o+r6pa/wBvaOr32mw+Sse79zGu7cqsv8Xys3+z 81ehgOWFaMqkeaJx4iUVT5Yy945mz+GWufEuzktdLtWZrWTbJd3Mnlwx/wB5mkb5f95fvV0HxS+G mn/Dn4b6PY6prDX15feZG12qssPmKu6Pbu+bb/Dub73+zXpXhP4v6Trmi2u7XNPs5PmVtPa3aO2t dv8Au/wstcn+0JpMnxE8Kw3Fn4m0fU7xbyFrexgkWPbHtZW27v8AgNdOa5pPGy9ny8sQweBVCPtI y5j5x1jWbpo7W3vLeO2aNfl/0f5v97czV33h3xlqHgiGO4spJINQuIVWOfarbY//AGbdu/75rif+ FW+KLq6vpLVYNTt9LjVryWK8WSO3XdtVWZm/75Va9K8M6Nb6jZyWOqXH2aRfvQNC0kn/AMSv8P8A FXkQtTlGZ6dX99S9nH4jptN8W2fxL8L3Wn38N9PqEcfl3EsHl7VX+Hav/sq1qeCf2UofiHZ3mtTy anoMP+sj+0rGzXEe7avkxr83zMrMzN93/aqv4D+G+k2/ibR9W0nXHtdPuF8vUoLlfmjh/iaNv4tu 37rf3vvNtr3jVP2h/CNh5kfhmG21WbT4Vt4ftdw1m3yrt2wyfN93b/s7qmVeM6kuX4TrxGAeDoU/ aX9pL7rdHfzMXxpZf2T4qhuGh2x6b4bVVbduVpFt44WXd/F/FXgupX8kEmoXG3b9htWb5fu+Zt+V V/4E1SePPi144XxppOrX80EWoaWy3Eemta7YY5P+mkf/AC0Vlb71Q32ox+I5GkuIYLFtSvrdbhbb d5cfmTKzLHu/h+Vq1o1IwhKRwSwsq9aipdZWt6n1forjR/COl2v3UtrOGH5m/uxrT/HHjxbzwfIu q6Wt9dQx7beVo1kX5V+XcrVy/iPWHa30mN1WBr2bEcf92Pd8u6sH47a+dFg0OzgbZ9onXzPm+8q/ w18XTxNSlPmif0Fisnw2PoRw9WP/AADwX4mal4Bi0Pw/HBp+p2erXCzSak1zcNI0Pzfu44flVdu3 /wBC/wBmvN9avYb+SO3061Wx0mFv3NsrbmZv+ekjfxSN/e/75r6R+Kng3StUvYbWWHYZo/MjaL+9 /u15BJ4B/s24ZfmlhX+KvXjmNKUfeifDy4MxdOp+7mnH5nG2MUafKqs0ldZY3uqRQrDbtOsf92P5 a0LjTYbC3Vre13Nt+8tY8fiq4t7hY5bdfL/2l+as5Y6VSPLD3T6DA8L0MFKNWvLnl+B6J4J8c614 cZYbi6u7azZWVZ4G/eW+7+KNv/ZfutXaQ+OfGngq4uvEHhfUNFgtYVWSOLULpmk1Zf8AlpcM38Tf wrG3yr8391a8bvNRaWOOZZP3bfwq23/x2q2n6wuo+HNQ8O3H+u2tJYz+Y0flyf3dyt91v8/dow1d 05f3RZ7klLGU/aU4+/H8SDwP4e1L4l+OIZp7VbPy2kuJpYI93+r/AHm1l/vN8y175rnxBuNG1BdQ ZVRbq1urxlX7rbVVlX/gPzLXn/wfv7PwuulrdTP5lw3lzQeZ5jRybm+9/wAC+Xb/AHlqn8YtUjgs bfyJN0Mcdxbq3+8rV7+IfLgnLm96ckvu1Pi+GsPJ5jOco+7TjJ/foeV+KvEd5rl5fahdSebdTLuk b+83y19TeMtet9c8K2scu2WRbWNt27/ZWvlvR/B8niPS45J761sbeZdqyNJ5jf8AfK122tfEuPRo 4bG3uIryNljhb5fm2xqq/wC7/D/49WtahVqezlS+Ff8AAPlsFjcBD60swvzSknG299blCfR01m7C br5jEvlJHvZotv3vlWivQfB/iOx8e6LdaboyR+H9Uh2zXF7ZW6gvb/LtkX/aZmVWX/eaitI0J21l +JwzxVFy/dy09D4jmuJHhVfm27vl/u01X+Vvl+X+Kui8L+H7zxDcW6su2zhb5Wb7tWvF3gi40tbj UEkRrVpPu/xKzVHt6cans5HifVakqfto/Ccqq/8AfNWIZfKX/ZqnsZaN+2uo4+blL32pd1DPVNU+ bdVpfmX5qylE3jLmL0cW/TYZP7rbadG+9aoqzL8u5ttWoXqOU3jIuR1YjSoYUq9DFvqZHZTLFqvz V658IZ1g1SH5treZXldvb/druPDbTQMvkSJFMy/u1ZtrSf7tc0v7p3R5Yx94+hviR43W18OzXWne X5ln/wCRP92vkvXPFGoavr2oXV7cNLNcN8zf8B2qv/fNena1Fv0n5dWlkt5rVWkW7Xy/Lk3fMqr/ ABfdrxm6gW3kk+Xbt/vV6VG8YniV9JanReCfEcNh4mha4jSW1kkWNlZtu5q9i8SWun+KJvtGnKtt Jt+792vmOOVkuFZW+626vfPD+qLeaS0i7dv2XzP+Bbq8PM5SpyjUifpnCODw+a0amFq+7KOqfqc3 NoN5YX0jRXzRNIu2Tym2rIv3trVveFbq4ivpN0zSzM27czbvmrYuLO3utJhuPJXcyt81VdHgX92s Uf7xm8vav3mZvu15X173eXlPu6fB15XlU930PQNN06O/8O6gq3H2P9y1jbtu2r5zRtt/4Cq/M1fQ Wj/tE/DXXfgN4X8IWHgzTb+C1s4YdStp7dd0dwq7ZJN33tzNubd/tV85axfNEYNEtITeW+nLtuLm Bf3bXDf6yT/d/h/4DVP4V/FSH4X/AA/8f6c2hW+qx32r2Fws0km2SPy1k+Vflb726ry+v70jw+Oc DySw7jHoa/xQsvCvnWupaRYxW01jCyzW23zIZI/4Vk/2vmauF02WS8vPCdvbx7JtU1jzI41/ur8q /wDjzU34ifFOHxH4fhuPssenyahJtjtlk3fLH8u77q/xNWh8KmtNV+LOiM0g+x+G9Na4b5vvTN91 f++m/wDHa9Vx9nhKlSXxSPiMv5q2b4bDR+y0/wBT3zUZo9R+JFqx/eW1gq20W7+Jl+81cf8AtHam t14h05kkVo7f5P8Adb+KnaR4g/tPxqZ5Zo/sdqyssa/LGrbv/Hmrz/x5rC6nBqgLbpYdcmb5m/hk +Zf/AEFq+NXxH9KRpxUoyPRfHt559t4Yvl+9JGvzVShijn8QSW7L+7kh+WqOqXTX/gvw233mjhZf ++W206adoJtFvFb5fmjZqjl901+0cm119lt75XX5reba27+7XL+JPJlVt33v71bXjZ2s/EF8q/6u 4X/7KuD1a/ke3jVvvR/K1dVOP2jlqy5Y8sjU0RjfWM8bMNsbKqt/db+Gs28tZIpPMRtskdX/AA9E 0XhLUL5v+Wl1HHH/AMB+Zv8A0JarXku9t3/Aq6I/EcvuyjGRuab4p2W1je/YWvJLdmjuFg/1m1mV vu/xfMu7+9uWvVvCvw/s/GdnY6hrjRto6yfaI445Ny3m7d/F/DH/APs/3q8N0HUhomrQXbRia2Zv 30DfxV7pD4mmfQbWRtq7beSZtvyru2/LWtavKUI0zx8Blzo4mtU+xL+n8uvzPDfjb45m1bVm1Syj itrWZpLO3ggVVWOONtsa7V/2a810e6kl1BZJW3eXuk/4CqtU3jG682x02H5vlkkkb/P/AAGq+hrs s7qZvvSL5a19hgZS9jGJ+AcUxgs0qOHl+SOk8EeMdQ8Ky6dqdi+y4gjkhy33WVqKxdGdRYLGy7qK 9D2alqz5FNrYp6Lff8IhrkkN15i2rN97+FqtfELxLDqlvb2dhcLKrfvJNv3f9n/gVdVcatZ2Gjxy XXlXMy7tse3dury1t11dNI33pG8xtv8AtV4VOPtqntJR+E9urKWHp+xjL3ZFFUb7rL81SeQy/wDL OtiawX7OzbfmVasWtr59vG2371el8R5Xszm9v96nL8n+1XSNpe5fu1n3WjMn3V2USiHLIzWSnRts ZamW1kib5l3LX2Z/wTv+CPhn4l6h48vvEdna6rZx6eumx2lzCsm1ptzNN/ssvl/K3+1Wc5+zpyqG sIe0lynx/ay762LWvbviz+yZrHg281O+0GH7dptncNDdWW799at/s/8APSP+JW+9Xn9j8IvGF7pd nqVr4b1KXT7xpI7W5W3by5mj+8qt/Ft2tSpyjW+E6feo/EYtrtaZd33a7Dwz4Qm8W+JNDtX/ANTf X0Nuv8O1dy7v/HaseB/gP448aeKP7Dt9Fl0+6hVZJm1L/R1hj/vNu+b/AL5r2jwX8O28L+MtJjaR Z/7Nt7i6aVvl3MsbbW2/7zLXpU8BUp06mIrR91RbNsHXp4rHUcMpfFJI5/8AaM8EWsWhw3GmWfkQ 2O5VjZWby4Wbbu/vf3f++q+Y9aVbe6aFWbav3t1fbnjy1j1Lwb4ym2qy/Yfs8bL/AHm2/wDxK18K 3kvmzSM/3q+ayit7WlKMuh9xx1gI4bFU6tOPLGUfy/4FiqrfvK9W+G9/9o0O6hZvmjXb/wAB3V5K rfM1dt8N7zyr68t93+uh/wDQa6sfT9pQl/dPJ4Oxv1XNoR+zPQ9i0mX7Rocas27bIy1D4T1FdJ1y 3uGjWVbeZZGjZd27bVHw3dfubiH/AHZKq+f5V4zK33ty/wDAq+KcfeP6gp1IqkfSHxE0yeTwrZap dyQaR4e+wyNp1paRqr6hIy/Kyrt/dwrt/wBZt3N91f71eE+OPAd94S+GcOqXUkarrl0rW8H/AC08 uFfLaRv9lpPMVf8Arm1emftCeMmutNs7y1hb7Hb2tmsK/eWG3+zxr8v+f71c3+1Jr3+h+GdNX5bV fDui3Vn/AHWjktd0jf8Af7zK+goUI04+6fzxmuYV8ZirVfPlj2PnHXLPWvs9rqD6beNotuzWsN61 vJ9m8xvmZVk27d3+zXYfCm4uLW11q+VmWSbbb7v4v71dBN8a/GHi34S2fw5umjl8O6W3k2/+75nm fd/vbm+9/s1seE/C8em/DX7duVmkvrjcq/7Py/8AstdWOl7PCRj/ADEcLUpV86lUl9mL/wAiax1f +yLXy4tyyN8zf3mauZ1K/wDtV5rTK25ZJlk+X/erD1DVGupG+b5f7tNtJdy3n+7GtfP+z5feP29V 7yjE9a0XWftGj6Pas21VjkZv++q2NQuN+h28f/LSGTcteb2OoyWtrp8cDbZmh+9/d+Zq3l1dfL2+ ZuZfvNXJKB3RmHjieO61CFl+95K159rkflwu/qK6fVrrz28zdubbtrltYucxNu9VX/x6t6UeWxhi Zfu5HRyf6H4Ss7LoQfMk/wB5qxV/ex7apWOqTP5sEsjSLhvvUrXnkL8q7mq4rlOdTi4BdWskXzN8 3+zXR6N4lmi0O6s5pPmjh8uH/aVmrnreKS4k8yXdtqvqE+1tqfd/iatOXmJc/ZrmOP1JPt97HD/C u6pJv9FWGNf9qmLtlvpd7bVV6iurjz7pWX7v8NfZ4P8Agn808Qy5sfKRYsxiZov+BUVHGyrMrM23 5aK7j5cdeN5qtXP28TWt15b/APAWraZ6o6hFvh3Lt8xfu1xRR2yX2ia+uFWFbdfmmk/9Brc0uw22 catVPwv4S1LVJvOt7G5vJm+bdHGzKv8AwKvRtD8AXU7f6ZdQWcat83lt5zL/AN8/L/49Xfh8JWry 5aUbmUq1Ol705WOT+w10mg/CrUvEarNKq6ZY/e+03P8AF/1zX7zV32i+HtLgkkj06Hz7iP713cru ZW/2f4Vr1bSfDn9qaHHDErM27dJct/F/s19Phsgly8+JkeRXzWPw0onlfhv4VeGbVljfT11CTd80 9795v91furX05+z/AODbH4QX0lxpNnBEuoSedNF5m5du3btX+6v3W/3lWuF0/wCFl9LuktZFaGNv mb+Hd/dX+9XQW9la6Iqs18v2jdt8pf71ejisswlSn7KnE4KWMrxl7SUj3DxZYQ+KNUW+trVYmurX 7LfRM3yzKv3WX/aX7v8Au7a+e9c8KeLPBesaDptvpc8/g3S5tQuIZ4l8xY5LpY/vKv3VVo//AB6u 60nxlq1g0avN975Vj+81eraHe6lLaq14sUTN91dvzV83SwP9l1o14dD1pYv67TlSl9o+efEnjL/h EvjR4V8ReZ/oOpafbxyN/s7ljk/753Qt/wB9VV+JEUmjePtSvGVl0dtPt2WRW/1kklxt8v8A4Csd e+eNvhH4Z+JdrHDrNj++j3NHd2jeTJGzLt3L/D/30tc74y/Z/k8Q6DDpcHiB1kW6jm82ez3K23+9 tauvO8x+v5dOjRj7/wDwT1OFaVDLs5oYnFy9yP8AloeI+NIm074V6hG7N50jKrbvvbt3zV8J+KLX 7Hr15CPu+ZuX/gVfpR8VvgZ4yfwPcWuk6aviCbzN23T5FZtv+621mr8//ix4X1Lwv4ijh1bT7vSr pl2tBfQtDJ8v+y1flmWU6uHq8tSNuY/a+L8Tg81y/wBrhqkZcjvo/kcD/wAta2PD959j1a3k/wBp Vb/gVYrP++3VNHLt+b/aWvqakeaMon4vg68qGJp1Y/Zkme2aDP8A6Y3ysqyRsvzVTurpmWTH3laq uj3/AO+tW3fxLVe4k2XEy7vus1fFez94/qxV70oyidOfGt3c2kFncSfarNo/s7QyfNt/2a7PxpAv xL+BPg28ttza14VtZNLkX+Ka3hk3bf8AeVWjkX/gVeLTPt/i2/Nur1HwT4rXw5p+jwysqW+oXk33 v4W+VV/4D95a7YT9n7vc/NeIMNRlH28Y8sov7zl7W3Wz+w26QsnmQxyN/tbl3bv/AB6tO11qZvhj cw7mVX168Vf93bGzf+hVr+JktbLxJqUKxrE0Kr5P+zGsaqq/+O1x9t8vw50f/p4vr64b/v4q/wDs tduN5ZYSn8jw+Eeb+2av+F/mjBkb5quQbltblv7zqv6VnyN+8rVsIHuILWFesszH/wBBWvHl7sT9 cpe9UNO9ma2lt1/55wqv/jtXrXcmntM7N83yrWXrT79akjVvlVttTa5deVHHbr/yzX/x6ub4j0ub l5pEkl15qyL/AHa5fXp826/74/nV61umdf8Ae+VqxdZfcij/AGq2px99Hm46rzYaRegl23r/AO1V l5FV1k25X/ZrKZ9ksT+qVYkv/IVlC7marlExpV4xhLmNKbxCYY9qQj/gTVkXerPIOI1WqzO0p3M1 dF4c+HHiPxc27TtLna3+81zKvlxqv+83/staU6b5tDy8XmCpxvKVkcVcweaZpivysy1Bs8pl+b5a 9v8Aif8AAuP4f/CfT9cl1VrnUry6aFoI49sKqq7vlb7zV4BeSsy/e+WvqMJGUY8sz8U4hdKrVjWp S5oy/O+pekuo/wC9RWSnzBqK7OY+T5T6G0vWdB1RpLeDwro8Cqu7d9jXdt/4FXXSQaTZabHcWdnb W1wu5mVYY1X/AICu2sfS9G0+LT/OXcs27aqrVrUJbVYfJ+bzI13L/tf71fpVPBYePvRpnzk8TUl7 vMYqvq3ii88lpJVtf7u75dtaWpaXcRLa6bp0f76b7zL/AA11Xge1XUmjuG8uLzPlWNfvV6d4X8IW Os30yy7oLpW/55/3a7q2KhhYxionNClKtLmOL8E+Elgjtbe4/dQ/davWLVrfS9Hm0+zj82Nptyzs v8NWo/D9rpFxY29xJ+8kkb/0GtrXILe10uFoGW2aP5WZfvba86rj6dSUTaGGlGMjm43utLmhulV9 sf8AqfM3bd1c3rms3n9pTSW9rBeXC7mkZY9zL/7LW1/besazdfYXkb7Pt3bpFXctQ65aqln/AGTY R+bNM3zN/E3/AAKtoy/eR5jKXw+6cv4T15p9YhZrhYt0n8X3VWvfNH8YWr7Y3bcq/L57Sbo93+9X z6vgi8sLi6klWNobVVZvm+WRmqrrHje4g/c2O6CFW+791t1VVwdPFy90mlXlh4+8fXH2+OK3Wb7R FtZd3zN97/drLX4q6fZwySLNumjb/Vbfmr5T03xzdNeRrL5k7M25m3N8telaPp19qMis37q3b7ss cf3v+BV588np0f4kjqjj5VPhid1efHC8vbjy4l2ru3eXEtNvtU/4WNpc2n+KtH0zV9N+6sGr263G 3/d3fMv/AAGtjwz4Q0+3Vm8nzbiPa3zfKtdVcWVrBZssVnB9om+Vfu/ergq4jC0/3SpnVGnWl77k fIvxM/4J+6D4rhm1LwHfL4evpF3R6bcyNNZSf7Kt/rI//Hlr4t+IXw08SfCzXJtF8TaTPpV8v3Vl X93Mv96OT7si/wC0tfr9qFm2jLDJYMzbV/eL/erm/GV14d8f+GZtH8V6Ha61p8nzLbXa/wDjyt95 W/2lrzauFpYj3qB0061Si7VT8vPDkxktbKXd/dq5qD41CfP96vafip+zSPCSz6l4ImudQ0eD99Np d3813Zx/e3K3/LaNf733l/iX+KvEdXbF7If7zV+c43C1sNW5akeU/pnJszo4/ARlSlzctr+preA/ Glx8PvG2keI7a1t7640u6W6jgu08yNmX7u5a3Pi345m+JE+ma5cW8dtdXzXE03lKq7pGkbdJtX5d zf7NeeojTTBI13SN8qr/AHmr1H4++HdN8HePLPwvpUe210W3jsZG/wCe00fyzSN/vTeY1ZR5uU8D OeSdSL+1+lzktQ1uTVGa6eRvtS2/kyM38W1fvVak+TwL4Rh/6cZJm/7aXEjVm6g6pZ33/TNptv8A u7mqSW8km0zSo2/5YWUMS/8AfNdWO/gU4mHCMIrNMTL+WNvx/wCAZUhzLXVaDbML7T/+mcPnN/u/ M1ckW+eu6tZVtdCvpv8Alp5MNurf8B+avFq/CfqWD96pKRjW7Neayrf3pN1U9WneTUZGZtw3Vd0H /j8aT+6rNWVfNvnLf3qI/Ea1f4fMJAzJI23+9VLUk3E/71WVfbNTLxOa1j8R51Vc1OUSKPdJax7e qNt/76r2Pwn+zpJqVhHqWs30kccnzfZrZdrf8CZv/ia8g066ayuFkSOOWRPmVJPusy/dqzqX7THx AuLX7Hb6ounQE7dlpCu4/wDAm3V6WEoRrc3MfnvEGY1sDGEaX2j63034W+FfBemw3llpcH2j5dtz c/vJF/4E1SfFD4kaT4K0WGSeRW3LuVYv4v8AZVq+FLj4r+KLyeNp9cvLxl+613I0m3/dVvlqxeeK rzxIjSX95Ld3ka7d08m75f8AZr1/93j7sT4LCzWYVf39TX8z0b4i/HXWfiPo0dhM3kaTasy29siq qq38Tf3v++q8ek3fY1ZmVvmrSVNltEnsao6lE1rG0bf3vlqaFTmnI6s5w3s8LS5fs/rqRw/6vdRV y0h2RRoy9V3UV6R8We7WurzJZqzL5TSf+PVteHdIuNSkkumbaqr97bVGawki+xxrG21W+7XoFvZX Fr4RuNy+Ut0v7lv71fpjxPu8x8z7P3vdOT8J+KJItauGg2rDD/q6+kPAOrrqlvHcD5rhl/ef7TV8 xw6W2kXX+rb94u5f96vVPg/r0a6oyyyeUrW7Ku75fm+X5a4cfH6xGVSJrh5ezlynrmtXsctxbzNu Zo7hdq/7X92tCzsJJVkuLpknuG/1cX8K1m2e2f8AeN8zLJuWr2n6jHqOoSeW37u1+Xcv8TV85ByU dD1H8RJdaM2nbprfYq+T+8kb+9XFrKtheNqDyPO33dzN8q11nibUpLqNdPg+VpGXzG/2a4PxVqXk SNbxf3dqr/er6PAc04+91PLxXLH4SGbW9QutWuLeCSPa3/LVvuxrXIyaWt5eTK7bvLba3+01dZHL Clq1m/7qSRVXzf4l3feas9bf+yJls0jZV3fKzL8zL/eavcpTjTPOnDmOdk8PXEF8zRfLHCu5v4a9 c+GPjCa10mOzdVuVVm/dzybVVar+EdGt9Sha6aFbmRm+Vdu5o9v/AI7W5Z+CpIodQW38uKRY/Mhl Zfm//arzcVjqdSMqczqoYaUZRlE9Q026vP7FjuG2RLJ83l7du1amt9RW4umklVovLXy13fxf7teO 2PiXUGhZri8kvLOH5YV27dzLXUabdM9wt5cful/iVq+UqUoyn8R70Ze6dxNK0s0y7vl27a4/xVZT aNdWvzbrdtq+a38LVetfEdvcX0yqy/d2ru/2qzfGWvLLZ/Z5ZrbcvzKq/M1PAc9OpaRGK5ZRMvUN Sj0S4m1CdY1Vo/vf3a+PfjV4K0m6ub7xD4WXyrRW3X2mqvywfN/rI/8Apn/s/wAP+7932L4oeMFu tJj0tJN0kzfN8v8ADXH6LdWdrCsLK0qsvlzRbvlkVvlZWX/aWvqMTlNPNcPKEo+9H4ZHPlmd1slx Ea1KXuy+KPdHzPa3LWt3HOv3o2WRf+AtXsX7S0DXXxkvtYh+bTda/wCJlayr9399taRf+Aszf8BZ a85+IXhVvBfii4sFVjZyfvrOR/8AlpC33f8A4n/gNeiQzr4y8B2NjK3mX2m2ce3c3zfKu5f++o/l /wCA1+LV6csNOVGpH3on7bjK1PFKhiqcvdl+tjyFrib+z9QbzFaGZZG2/wDAq2bhdqbf7qqv/fK1 keVb/wBl7YG37vlbd/tNWtetlmp5j7sacTs4N9+piave36mQ8m2Su91bbb+HbWFG+ZmWRv8AvmvP Xb96K77XE22q7m/hVVWvFrfFE/SMulzOoUdJXbZ3kn/TPbWJfN8wrds/3WjXGf4qwL7tWa+I7q/8 EYzfNSyvuRajLZQGkB+Qmug8zm0Io2ImrkfEVm9hqu+P5UdvMWunvr6Oyt3nf+Ht/erF1DVLLVNN laYyLert8mNV+X/a3N/u16OE54y5vsnwPEMsNUoeylL95HVHKxptXctTQBvt0OP4mpsPzwtV2KHN 2H/uRrXtTlyxPynB0uepGX95G5Z/v5x9aXXFjXVl3t8u1W2f3qk0eLlD+NGvbYriGZl37lZa8+jL lr8p+hZpR9plEpy7p/195VWXzZGZqKpT3XlA/wB6ivdPyo+u7q1+y2tmsCszWsyyea33lX+Ja779 3ewx2r7WhjXbtrgdUuJo9T06CORlgLbZE/vVuWGoSR3rJ23V69WpLl5mcsYxIfGWkRxWdvcQ/wCr jZlb/ZWuHXW/7NabypPlZd1eoayiyaRdJtXG3dXifiJtlrcY/wBqvoson7X3ZHlYqPKereCfHmqX Wm+THcbmjVtsv8S16d8P9Whs/D8nmybZlZmk3fxV8s+EdZksvLZM/N81epaZqzRWSpt4Zd1ehi8H GfNGGhzUq8oS949mWXbHNfPJ+8WPzGX+7/dWuDtZW1LUpryX5o4Vb/vqqsvieZNCuVOTJIu5mqtr JOi6fp9qv/LxtZmWssNB0/dfUK0ufY6vw/YLrl021dzblVd38P8Aeq5NYea11IvzNDub/gO7bV74 cWf2bSL27Lb3Hyj/AL5roNP06N7KFz1uJF3f8BrjxGK9nUlH+U66VDmpxkV/BsFxpcMklv8AMtxH 532Zm2t/31UOn+KNUs9QZbj7sjLuaVf9XHXZQJG1iGjXy9vy8VVFnFNeqXRXHlquGH+1XlrExcpO pG52yoSjGPKzznWNeht1haWb/U33975VXd92uu03xHDr2n3HkR7lVtu7/P3q5jWPDVhH8UL1riLz LZ1W8Nuv3XbZn5vxqbwh4hh1A65LFZi2Eb7Sqt0H+zXSoU60eaMdjNylTlyy6noul3VqtjIs/wA1 0vzf3m2/w1k+KvEdvpuhySNJFFMq/d/iWvNF8ZzWdwbq0UwSwblJJ3bq4n4g+MLnWJRAB5RlT5m9 mrfCZdepzT2Ma+LtHlRzmvazHr2sXE0Kt5a/K0m2qawTRSW+6Rljkbc22u00Hwvb/Yo3QBY/7tQa lZQS6ih2bERfurX2mGnGl7sT56rH2nvHIfGTwfJ4h+HsetQKz3Witub5fm+zyfe/75ba3/Amrynw X4j/ALG8YWMbf8e91arayL/wH5W/76/9Cr6q8Nvb65ZXenX0RexnjMMqqfmaN12stfHPxD0ubwF4 41jSxMtzLpNybZZtv3in3Wr8n4nwcfrXt4/b/M/Tchx7nl/1ef2JfgZOly+bdeSv+r875f8Avquh nbeXrlvDDfaNUt1PB3LzXWXfysy18XmL9+MT9Z4Lj/stafeX6GGw3XSj/aFela5FuVl/i8v5a87t k8zVrcf3pVH616deoskzSHp5bfLXi15e9E/QMqj/ABTD/wBVpO3/AGWrmrvk1v3MrR6KF/vyfNXP TtlqIHViZe7ykKtxTh8uRUWPen7uhroPIjI5zxW0hS2XDeWzN/31XOzNsb/dWuk8USSK9tBxsctL /wCPMtcrefeb/er6DCx/dxPw3Pat8fUZJD8sLVowfOq/3m2t/wCO1nx/6pqtWEhduf7tbVTjyyVq lmdNpS5BaneJl22FvL6Sbf8Ax2nWCf6MlS+JVVvDpbb92Za8mnLlxET9RxVL2mUVY+V/1OHvJd8l FV5G3NRX0J+HH//Z ------=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0 Content-Location: file:///C:/69863DE5/artikelFransknytLavilleesttranquille-filer/image002.jpg Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Type: image/jpeg /9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wBDAAYEBQYFBAYGBQYHBwYIChAKCgkJChQODwwQFxQYGBcU FhYaHSUfGhsjHBYWICwgIyYnKSopGR8tMC0oMCUoKSj/2wBDAQcHBwoIChMKChMoGhYaKCgoKCgo KCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCj/wAARCADqARcDASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQA AAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3 ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWm p6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEA AwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSEx BhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElK U1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3 uLm6wsPExcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwD5k704 U3tS/wAq7GYnefBy6Nv40hxIsYeJ1JPfivadVurdh+9uVJPpXzRo08sGpW7wFhIGwMV2Uk93IoMs jD6tXHXjeRUW0dfq9xYLIWWYsccDOK526vLMrlIyceprAuWYOd8n61Tnu1jBAfIHoKzUEO7N6WeM MCCqD3p1pq9rp13FdR3GJ4m3LgZrk5NRyPu5qq8juSVib8qr2d9xXZ6jB8S5rHU59QspJ0uZlCP5 SgKQOnBrO8RfE7WtVtzFHc3kbH+My/0FcHCt7JnyYWI+lMaO9LbSjA0KlBO4tT0DwZ8Qr/S5Vh1W 3jvrRj8xfhx+NehXOgfD3xzGLiCVbG/cfMqvtYn3HQ18/LaXTjLOFHqWqa3h8iQOb4RsD1U80nSj e60YtTvfiJ8KH8P2D3+nTtcWyDLZ6ivJh978a9Il8c3r+H59Jlv3uUddoLdcV5wfv496uClb3hxb bO20WJW0Z8DJK81i3UJ+zvgdK6Tw4u7RTx/DWRdxN5E2AcAHNZp+8yoq5zYJ4Bpw6Um07c449aTd WwEmabmgc9KAPWgB3epIwN2KYi8gkVesold8tmpbsCRo6XYCdwW6VvJo0YPUEH1FR6ci8Y6VuRbQ OBnPauGrVlfQ6oQVinHpUUbKyjNbFnYxkD5QKYGZtowMVoWo5xwPWuWc5Pc2UV2BLFBxhQKxTrVv HrTWEi9Oje9dKYXKkk14/wCJHNt4kmdJdwDg7vStMNTVRtMzrScErHsqoPJWQcAAk1414s1V9T1e Vyf3aEog9q9LuNQih8KSTmcHdDheepxXjoG5yT3NdWCha8vkYV5XaRu6K11qVqmk2wkkllfKqBkY xk1Z1fwTqOm2i3F5GEHVl6kfXFe4fs6eCVk8LXPiGSNTcTyNDCxGSqL978z/ACrpNe0SLVLO4tn4 ZvlDelFbFSp1LJaBSoKcW09T49kUBjjgZpuO5rp/GHhTUfDl4yXsX7osdkinINc0wOa7IyUldGTT WjH2p/0hPx/lRRbf69Px/lRTEJzQTwKU0hFdJBPZySR3cTxDLhuBXVRW2p3WAxWMH+8a5FWKEMpw RyKk+33TH/Wvn61hVjdjVzsG8OyOB9ovUBPbOTVuTwtp1naefe3hql4d02ZbU6hqkjKijKIx61ge JNYlv7kqGPkr91a5/ebsmNHd6NJ4PsLZWuiJJDzgjJrR1Hxj4Si02WK0s90pUhSEA5rxgsfWm7uM ZpOgm7tsu72NCTVbnzHaOVlBJIAPSoHvZ3+9Ix/GqppK2sKxMZGPVjTck96bSryKYFqxjaS4VVyS e1Pk025Uea8RSJiSGbjgHr9K6X4Z6cb3XseWJMIRyOh9frxWp8Z7pF8SSWkHlgoqiUoOCwFZOp7y ghqO8jml8RS2lmtrZRxqoTaz45Y+tZL6ldMWzK3zdQOhqn3pcVaihFhLyZTyQwzkhgCPyqHeD1pp 4pD0FMCxGQBxUqqS3Cn8qhsbg286vgEdCCK6u3ud+140iAI6haiTaAworeZ3G2JyegwK1bDS9QmY GO2bn1rTSeYE4kCjuAAK07GeQnmd8jkc4rGdSVtEaRiurLek+GdUYANCqDHVjW5beGb08PNFHj1N Ura+diVaWRj7sauIzuGY5yO5zXBKU29jqXKt2aUPh2JCBPfxg57EVoR2WlQYD3wJ9q5VrpiwVUJP fitWKFHtNzFhL2FZuM+qKvHuboXRVj5unJHYCvn7xj5Q8RX32fPl+Ydue9egSanJ5sihW+U4PFea eIHMmqXDkYJbvXbg4OMnc56zTSsCz3c9skTM5tl4A7VJYwhpVBBILYwKtacZLjSJQq/u4SMmltWk s5YpVGGU7lyK9alH3bnBOWtkfZ3whW2sPhDpfkyxqkcTtKzsAFfcSwJ/KsmK7hvnke1nimycny2D Y/KsbSfJ8S/CDS7IRzwoyDzQoKb2QYJHqCe9SHQ7Hw1bxT6dAtraQqqtPE+1yWXJOTw3Xoa8ivD2 s2l0OyjU9lFOXUZ4ss7TVNLntLiGOVWXA3AHmvlPX9Pk07Vri2dGTYxwCMcV9WqGeLzTIJ9xJViM Ej3x3rxT43Wqrc2VwqgOwZWI79MUsLNwnyM1rRUo86PLrbidT9aKW2/169e/8qK9I5RPSngUijmp lTJ5rqZkMCFvlA+Y9K9G8F/D26e1Gq6nCyQAblVx1HrWD4Jgtj4n0tr9A1oLhPNDdMZ7+1ez/Hnx nix/sPw8gW3xtmuU7/7K+3vXFiXO6hDqXTlFayPHPGmupNI1pYt+5Q4JHT8K4wruPvVxrdz/AAtz 7UQ2FxI3yxNj1IwKqMFBWQ3O7uy3omkx37hG3bj6V0sfgBXQsJXHtis/w0iWFzvuZFXHYc16Xo2r 2jR7i6+X6mok30IcmmeYav4PeyA2Sls+orNg8OXMz7UK5r0bxXrenTzRxQzoTnnBrPtWhS4DRyo2 feueVWcUd1GnCdrnJXHg+/giMhCkDmsdbcLkMelewTbryMRhsKRg1haz4Zt7LRZ9TkI2K+wAdWNR Sxd3yy3Nq+DUVzR2L/wbjWLUri92/uraB5JGJwBwcficAV5v4mvJr/Wry5uJDJLLKzsSc85r3v4e KLX4X6re3FnBG90Bb27FMlk/vZ9a8D11kk1WfZgKDtwOgxxgVVGXNVlc5pxSpqxlhTmnMoHTrWhp enTajdJBbqSzcCvXfBvwmOoRG4u4W2RgHLHhj9K3qVo09zOFNz2PDyM9qAvHNfRer/CzTTbFIofL foGB6GucuPh5pyWzBkIcD7wJyDWCx1N9zb6rM8WwQOa3vC0kD3y29221JOFOeAag8R6RJpF88Dnc vVW9aywcYx1rpupx0e5hbllqj1ePTLRcEZYfWrcNtapwseO2ax/B8ksuio8zBxztJPIAOMVulcEe hFefNtOzZ6NOMZK6RZtEhjYnyxk96vedGo/1a89yKqQpwPaql3rWnWrkXF1GGXqAcmo1lsaNRhq9 DZg4lUhFH4VquxdPlGM1zuma/pN4AIbuMHphjg/rVLxRquoJfWlvoQM7sfuoN2T6VKhJuz0KlUgo 8y1K9xA32i5XuGNedeIoCmpzZ68GvedI8KTmJbrxHNHYvPzsY81H/wAIHpFwbzU4i08kDBV8z7n1 rqpS5Z2Z5VSacbo84tfh5r1p4MfX5tkdi6hzET8xXsag8FeHbnxX4htNOyyx/flkx9yMdT/QfWvb vHAvLX4PXEc17DcElVzGMALnpXC/DXxPB4Us577ULQC2vUWGO467WRicHvg5/SvR5p+xbicUGpVF zHu0EVrY6dFaQrsggjEUaL2AGK8+i8C6cutz3E5nuYGfesEsrFEPsKvW3iZ9c0+CfT7Ty45m372f JIzzxWwt0kZ3TDawHSvBc5QbV7HuRpQmk7XKWorHaQbEQIgHAHavHfiBdR6hpc8TKDIjArnsRXof iTU3uC3lj2HtXlXjLZaQ+bNuLygnA6OemD9OtXh/eqJsVdcsLI85toyZg3bJH6UVJsMN4sZIJHOR 9KK9k8wYg5q/YQPcShIkZ3J6KM1TRCOdjHHPSr1lqM9q3+jt5f0rq0MXfoe0/BPwYl54ltf7XhUQ g7tjd/bFeyfFrwroR0oXk9vHE+dnyDG6vlrwz4svdO1W1u/tEhaORW+8egPNe0/FDxvb63otsLNn 5wSSTxXBiny1Iu246afI7nH6vd6bp8DW2j6fayyheWVdxrtvCnwghGkHWfHN6tvG8fnG2GEES4z8 7evtW18Ifh/GJYPEGqMHO3ekbDjPY/hXk/7QXxBvfE3iCfR9Nnf+x4GChU481h3PtUubnohQp8up H4k8U+CItTuItG0mKa0CGNXcYyf71cLrWpR6jIDDCsNuqhUEBwQBVjw34Ka/gM96zqp+6i0l/wCF jpe6W1mdtvO1vSsVUpxlZPU7Fh5tXaOKvU8uT5SxHv8AyqSwupIrhGDnGfWuouoIfklVFZJF+eMj r61ganphsZ4WQhoJhujP9D71vGamiLOLPYPhzFa6vdfZ7iTD7MqMda6v4seGLaHw9oWm2ZZJ7mYm QZ6jHNcN8PpYbOe1vTuyrBW9wa9M1rUtF1/xrfpqV49u+lWBlgAP32x0/lXBOPLK8Vqdk6l1aT0M P4lyp4Z+FGn6bYK8KxExq68FpCTuB/X9K+b+rEnrXs3x31qaTTvDmjyKExB9skG7PLEgD8sn8a4L RvBmrarYR30NuRaO20SE9ecE49q6KElGnzSe5zzi3NqKNj4OaYb/AMSB24jgUtn68V9S6fbmO3Cw KFXGK848LeE08P28k1mkTSsoUBjtXjvW1qmt69b2oOn6hpiFR8ytCxA/HPNcVSoqs+bodUYOEeVL U09aWRFkJGTXH6nBM9uWX7uDyaZpPiDXPEGoPaypYybRl2hJGPwPvWP438QT6derotuY4r52wHl+ 4i46n19qw9lJysjZVEo3ZwPinT3nuZA6Btqk8/SvNM4xXZ6zC6aoVu9Qkubhu6kqMn0rjZFKyFfQ kV7NBWja551R3kdVoWp/ZbO3iQjbuZmHucV3lrMlxAkiEHPavKLEERZ7ZrqNE1R4Mx5yO2ayrUr6 o6MPVtozS8YeIXsFFpaNiVlyzf3a85eRncliSTySa6PTdOfXdVnmuXIiV+ff2ru7bwfo0qx+bEoI HJzjNCqQoe69yZRnXfN0PHw5HIJFdX4E8bXvhLVPtkEUVz8pXZNyB7j0NX/E/hi0RpG04iMr/Ceh rhJFaNyrDBBwRW8Jxqq6OepTcNGdb4u8b6z4r1BrjULkhM/LEnCL+FerfC6x1rxL4Euv7K1QQ3Ky eSySLuBAA5/I18/wnLAAZJ4rq/A/i7UfCl9KtvdTxWsw2TRI3De+PUetRiKcpRTp7rUzSS0PQfHe i6x4a8Jra3+rQXUEs+fLi4rn3k0+8+F0gk1OGO+tJ/ktD95845/HJ5HpzXKa9M4u5Ct289vIfMQM 5bbnt9ay4JYfLlEwYsV+Ujsa7af8NamMY8sm7XPZPg1qd/qRntjqNnE8ARYIrhMCQdCAR3HFd/fX H2ucIssDSLgN5DEgZHckV84eFL64h1S2t7WTY00iqGHBU9jX0D4ft3Fqse1iwOXY9SfU14+Mioyv 3PWwzbW+w59PAU7hkg9a8++JNsXsxc27DNnlnU9GB4Ir0y9mCI+W6eteRfEDVB/Z1xaocljgEdxn n8q58Ld1FY1xLXJZnmURBugR0yf5UU6BR5uc9+Pfg0V7h5RuyGMQEoytjgbs/MPrWVcTRM+QPmOM kUzUrl3lKnACnpVEtzn1oEkXkn2vg8V6p4RlmstMspfEenE2NzKEgMhw0uem0dx714+mWPGSa6bS tQ1Se40tpppp4rBgtvHISRGpbOAPTNRU95WYOPY+yviBrX/COfCW5uLYrFI8K28W3+Etxx+Ga+Ln vTNq/wAvzFm619N/tGXDRfD/AEXTEJ8x8TMO/wAq/wCJNfLdhARdpMTwCQR6Vz07WbLir2PWtP1/ TdMsY0ubhVYpyAMmqHiTUIBpbXqAvA/3T0yaxI/C739kJobhk3deOldLLosL+FX07zPM2rkOx7jv XE1Sg00766npx9rJNNdDyiTU5TIoOF2tkAenpXT+EdNtddv1gunIABeLB/i9KzVgsl0e52Rr9oX5 WJ5/Kqfha6kt7pDGzAq4IArvlrF8uljhtZq+p7n8NtDhkjZWZHKtn8j0rLaOwtfjiBq6hbeSJgF6 Att+XNc94f8AFE/hrxHHEyMVmcfJ9TxXY/HDwpd3llZ+KLRdrxhROo4IHY/hXO9Gr9Snq2cX8ciL /VbPUIkAUQrbuF6LtPH4YNZehfEO+0jwn/ZcESFmICTMTlFByQB09q2ppbLUrJreC8iu22AuMd8d Oa4bW9Hm09FLqwjDfLn0NFHllFU59C6iafPDZn1J4S1Bb3TLebhkmjVhn0Iqj4r8Ifa5HmttQuLQ SjEix4IIrB+GN8LrwZp7xsC8CeU49Cv/ANauhvtYluLpbNZYoOBmWU4UZ6Y9TXA24SaR2RSnFSZZ 8C+GLXQrKQQySSyyHLSS9TXmHxz0mH/hJ4b5m2q21W75/wA817JEYtLsvMlMjp3kJyWNeS/G3VbS 7miS3Xd5kfU9EI759a0pSl7RPqZ1ILlfY47WNF0nTbT7Rbp+8A3by5bjrxXmNx+8nZ1XAPJAro9a 1SRtGig6BvlGD2rmd+Pr0r06EZRT5nc4q0otrlRfs2DRhMc+w61fiZoZFdT0qlpFwLe5RwMgDDD1 rrZdMS9s/PtCoZhnaOhoqTUXrsOnHmWm5h6XrY0wyI8W/LliwPrW+/i1IbdXCl93QVhXXh2/Rsxo PnUGQE4K1sXek2g0G0tmwJQCxkHXNZz9k2m9blQ9ok0jHvPE8l0/MCqh7ZrC1RcyiZeVkGc10S+F JklU31zHHajkMOrD2qHxF9iFiILXHyEba1hKCdoGcoyteRy6sVINSSMzPubOW5z60wjipY2IKswD KOMHvW5kODHywDk1Ex7U+Vh0HArqPAHhuLXL2ae7kVbO1XfIG43HBwD7cUVaihG76BCLk7IwbR7j T7m1uwpR0cSJu74Ofyr2qx+KekppG4rJFdkfNGFzg+x9K8k16eC6dpw5MxCgjGenX6egHpWKAWPA /KsquHVVJzNIVZU78p6fqvxGFyBHaRuZGOMtwBmpJNC822e71aYrdL86hSCgHXn1rj/COjtfSy3U 2BDbkcH+Nz0H0ro/GNjcW1gBZyzJb4VJUdsoHJ4C56CuaVOMJKEHY1UpSi5S1OV1G2tLbWAIJDJG oLSYwACey460VnrCsOpNFI+8ISuV70V2paHK9ymU3ycdTWjZaJd3RHlID9DTrG6HmL5lsJXznJGc 12uiB5dpghkt89R2J9h2rKrUcFdGtOCk7MoaX4XML7pBllGSD2qxIy2NwrxcFCGXI4yOa624VYLf bJhm6t2zXA6tdPcag4C4XsAOK46dSVWWp11IRpxsj0n4x+NI9e1Lw+4ZRHJp0bOo6K7DJH515Xd/ 6KJWjXPrWTrNyz3CKWJ8tQo9var91PmxDv1eLvXTGnypeZyXszpPDmpzyaeYIZNuRkVtXVxKNL8m YGBQvDjJLV5fpWovZSpIh6Hkeor0Cx8V24ssXESyLjIwQcVhWotSvFXOujXTVpM4q7ZraKaM5+du CRjIq54HMQ1eDzRkFuB6Gs/xBqY1TUDIibUHRaXQXZL1JAcbTXTJN03fc5brn02N7xNbXsWsvdEP JJHJv349Dx+FfQXhzxNY618MGe+R7y+lQxOhGQrdAcVwsf2bVNBlmCbrgREEevFTfCeS4sfCd7Il oJv3pAEp2qB3Oa4KklVo36o6OXlq26M801jQr7w8sd/GxCSSFVI4/DFb40+41rS0beo3qNwfk11f ijUrfxJLDEIUQW7f6pOgPqaq2Ol3jMfs/wC7QkZYjgf/AF6l4iTinLSSNY0Ur22NP4Q6ZNYpe2xY /PLxnocAV6D9giklJliU8bGVhnI9KzfDVglnCGiBJSQfN3Pqf1rb1G7EV8qomZPrjdXLUnzS5mb0 1yrlRQ1ScafARLF9riKhQhLKVAzjBB9+/oK8V+ITJe3mIrYwxAkjLMx5x1J7cfrXu+tbVsiZoMe5 5ArxXx5bXklu81vAzWxJAcVtQn76JqpOnseSanKJrghBiNPlUe1UwMmtS4snLfMjK3fg1ELGZVLt DIUH8QU4Feymkjymm2WNCZYrtC8ZYZxwM/pXvWieDLFo7fULaRmDKGZF4VvwrhPhno8CSRakksc0 g3AwuOAP8a9o0+9heECKLy2/uZyD9K8jG17y5Yno4Wk1G7Od17Qra7jZgnl8YO3qteSav4Vl0q5a WS8d4EOSMHOP8K+hLnEgztBJ/wA4NYGr6JHdJsKZV+FB/hPp9K5aOIlSduhvUoxqep4VrWsJJHsh ctHjjNcnPIzklj1NdV410GXRNReOSPZE3KHHH4VyMnJPpXvUeVxTjseVV5ua0hjDBxT0XIpFFej/ AAw8EPrNxHf38eLBDlVI/wBaf8KdWrGlHmkTCm5uyOZfwrqcWkQ6k0DeXMcBdpJUepq6xg0TRjDB KZbu45cBsKn1HrX0PqthGNIlhGEBTbkcYGK+W9YQw39xBv3rG5UH15rDC13iL83Q2r0VStbqUpW3 MQpJzzz3rpfDOhPqMJTzFgcnczMekeOuPX0ql4U0eXWNZt7eNCU3AuR0Ar1TxN4OtNMktNThm+zQ RsomXaSrEkDjv07dOK1qYlQmoJ2bM4UnKPNbRHCWNhceH57q+uQXtU+WEFv9Yx+7kfTmtK61i41D QpjdWaG2jLLGwB2yyH+LnuK9Ck1fSE0wXMCx3VpCC2BjLyHgA59Bk1yGq63bT6NNcxWkcSKWSOOd gC3y5Jx6kn8ePSsFN1PecepbioaKR57qmnXen3ViLyEwmW3WRMuGJU5546dOhoqlJdTXl8JbiQvI eCx9AMCiu9tX0OZHofg/wTf3GyWaLysHOW6/lmvTdP8ADPlR42KD3IFdtpul+RYxbFUHb161W1C5 bTYZpkjDMEyMjI+leJVqzqP3tj1adKNNabnmvjK1h0yFwV3zFckdNo9z2rxm91BmugMIEz0Wur+I +t61d37i/jWO2cloxCPlb61yOkaTc6hcIUidot3zFew7/wA67aFNU4czZy1ZyqSskRyWgaffOwCn njuKmaKbUJFSNCkKcCvSfG/hyOPQLW+0q32fZkAII5cd8+tcpo19Bcx7cqko4KnjNONfnjzRQSo8 kuWRiXOlRBBjIYdxVvTPCk18F8u4xuzhdta9zCjEDoe1bdnCYIkEbFeO1ROvKMdC4UFJnnN3pc+n 6g8E6/vIzhgDmrVjKkOUMBcE8EdRXS6zbRtuccueSepNUNJj2XUa7QWLYHFaKrzxuyHS5JGt4Y1q 4sr6OARviTorV6DcXG+ySG4njggzlYQcAn+tY2naZDPci4ZF3oMKwrV8JaFFfeKwblNyr+9wQeB2 FebVcZSutDshdLXUf4a0a3e8lvpWIjOEWPH3/eupu/NkWOC0tWEK4J/h+ldXcWkSMoSNQB6AdKhl TYytGuccMvqPb3rGTb1ZcbWKGmQ3ZgIYRxR4xg8mobl2TxRBLMhaJFBBxkMfSuisY1uZMRkEgElc 4Ix7VoNZwzW+1lAyPXmps2PnUWcX4kuLm8QRwFQD1Xt+Nc7f6ZqF9CiSyQiNBhUC8Cu+v9O2LiJN oHoKyGicHGOfWp1TL91o8zvdEuIn+dlK9Mlams7SSI7Jrcyx9wq5/SvQbqxFwh3AZqKx00o2AOla e0exPKjzfVvC9lcN5+lvLY3nXKKVBPuKueHdfvdKlS08QWjy7eFuoBv4/wBpetekzW32aF5nAKqC elU/C+jtqEV7qM3JZyqKRkD15odVv3ZK5PIl7ydhtpq9hchTBdQyA8Ha2CPqOorZEazxYA3L1Ga8 58eeG4pbeSWNfLnXOHXgg/WsT4X+Mr6w1JNK1SRpYJGKAvy0bdOvpQqHPByj06ClUcJJS6npXiXw taa7YPBeRKcjggcivmXxj4duPDury2dwpK5zG+PvLX2HblZV4OQfSuF+JXha312zy0f7yM7lPerw uIdCWvwsitT9qrdT5z8P6K164muMpbA/i30r2vwb4ts7SOPT7jZEFwsbdBj0Nec6k72LG3ZfLKcb QMYrCnvT8xzk16M6bxG/yORT9joj3H4h+IfsOgTPA6+c42pg9j3FfPkFtPqN+IoUaWaVuABySa6K 3fVdbtrOyJLQyShYd3OT0PPoM17v4F+HdloUKuYxJckZeZupPt6CpbWDhZq8mDviJX6Io/DzwgNL s4/OjH2lgM7V4B9K7q90y3l0ueG7hjkhYYZXGQa3bWzWEAlelZ2pAXMpt4zmMHLkfyrzZNt873Oq LS91bHlGseHtC0bQpla3UFyZSGZsAgcHGecV5Bqep/aLSZbWzeWNQA1065Knv7AHsK9/+JdrFpug ahdzLGY5YvIG7ryMYHv3GPxrxzwz4Du9Q0ya71FprO0yGTccBx6kenTk134apaLlUfU560W5KMEc loelnUZ1NrDcNsQB8YI3dzk4AHoOtFdk1p9j1JrHR7mX7O8Yl2QkMoPf5T1ors+sv7NreZz+y7n0 wLpREqAAcVk6sFMDFzlSO9QG9hnA8mRW9ADUGozExds4NeU53PYUbHkvxJtrd0DLEQynoDx9a4HS r5LTWdNE0nk2iSKJSOmzPOa77x3OHSZWyWXvjgVwU2nWNpEZb+6WRiMhIznPsK7KFuSzOOv8d0ep eJvHOgXmhzWNndR7YlOCQQX9MeteM6nbtC1vdRyczgvkdKj8QafJYvbs4RVnQSIqNnAPQH3qOOCe 5mS3jOVRQCT0A61vRpRpq8Xoc1atKo7SNrR7ozSKlxJsxypcdfxrcm1aK3cpM2337Go9Yv418P21 m9nEwiXbHMPvA1zk+2eDhyJB2PQ1Hs1Ud2rCjWlDRM6K4vbWcZSVOfes97qGK4j8qRWkz2rnY2+b DKKmVRHMhHAJq40VEcq0pHp+harhFXPA7V6H8OUEt99o5d1h2s27OAWOB+Vea/DXT21TWIYtu9Bk tnpgV7p4OgCWKqYEheMeWUVduNvFeViLRqcqO6k24XZrOpYEkdajjs2Zs+9anlAjoKmihNTa4c9j ItLK4mvGlkjCBRsX1PPX+Vaos5AucnIrTtodoyVx+FPnBA4FUqdldmbqa2OflhcnB5qrLZqeSBW3 cDGapyEHkVm1Y0UmYz2oGfT3qAoYSSP/ANVbDhcnK5FZt9gI2w1DNIu5heKZHurSOFJNimQNIQSP lHPaux8KwxweG7WPb99TIfxOa881FReTxQxsyXLyCJeCQwbg9OmOtd4t2ISsK8BAAB7VFKT5nJlV o+6oo57xjYAxS7RlWBrwHV/N0LxFDfxLlRJ8wPQkdvxFfTGqILm3buCK8Y8baOs0c0ZAG/ofQ9jX TRqKE9dmZzg6kLdUer+GLy21LSLbULN90c67sA9PUfUVbvwJI2LEYx+VeG/BTxc2ja02iak+21uJ MIW6Ry9PyNe83UVnqMtrY204kklYm4WNugHRM+pPWnUw7jPlWxFOrdXZ458QvDX223S8t7eSPe22 OUjaH9cDqR715BrGk3lmW3xswXqV7V9h/EO72adb6NbRRy3AA3RABtvTOW/hrx3V/C140jyiZISf 4FXcPxJ610U66wz5GyZU/rC5ranBfC/UrS18RaUuolhEk5cN2wVwP1r66tfKkgR4sMrDII6Yr441 fwzf6Rd+esTNbq27zIxnbz6V658O/idZ6bpKWWqyOcMfLkA3DB7etbYlKtapDVHNTTp3hLQ9hvLh 5pjbQZUD77Z/SoJ5bPTY/nZS/ZF5Y/hXAWN/rHiC5ldRJYaazEjJxLJz1/2R+tdbpthFbgFVznqx OSa86ejtuzrjG68jP1XTv+EguraS8tx5NuxaKNjkA/3iOmf5Ven0e3ltxHKuVHIx9K1VwvAqrdXO 0EEgD6VPqWuyMDT/AA/p+m3Ej2cEcG/qUUDNFWJrnZMBnr60VLlfc05Dwi+1u+8LeIJLSTzJbBXy scgKyIp7DPp6Gu4bxXaS6KLiOdXDDI5+YexHavHfH92bnVSxfc7Esxyep+ua5hbiVMhZGXPvXrLC qpFS2ZwrEyptx3PQvGWrm609FTCrKSXcckCuWhvluJ7dfJjCWy7gD/FjoG9eazYtRmlhFpcTYiAJ BI5BqlbzeU+48gZ/GumnRUY2MKlVydy9q1+b/VBcXCBQSCyr098VK9+rTeVYoyLIwGO5rGZyWJqe yuDbXUU4UMyMGAPSteVJaGL1Ow1vTZrSBVkZtgAPPriuVedtxGeBXo2p6rZ65Z20BxG7r+8f04rz W5jMF1LE3VGIrOldr3tyVa+hahkBcZ71cmGGh68g1mW7AyAGur8O6V/bOqWlmr7eSWb2p1JKOrNY xbdkex/BjT2sdLuLiVFE00ZdCe4xxXo3hxHFhCWxvYZJA4zXKm2l0uzgFmVASLy8np0pujXuo2mw LfeaAR8hIbap6ccV85VrpT55HrwpPl5UenW6kjmrkXy4BFcv4c8UwzXAstWRLW8/hIOVf/CuumgA XI6fzroptSjzROaonF2kSRXCBwpwM9KJZB25rjfEupvp6GVScryK6jTt01tFI4ILKCfxFVGo5PlJ lT5UpDJkLg9veqcsTDoK1bt1hjJYqAoLHJwAB1JPauG1jxLLLsOleXMS+Ci8uR6gVlVlGG5dKMp7 Gpclk+lc/ql/HFG5LLgZrm9ZvrpL4ySX26U5xC74Ud9p7fTFcxfXBW1ukeZlc5IiJ4Uk5+906VzK pzbHYqfLuztPCc6XPitRJcoRb27SiMD+InHP0Bq7NqQbxFNbhuCm8fnXlb63/ZXiKG6sFkYS2yrO BhsEjJIx2zW94V1Iatrt5cK4JWJUH4nJ/lW/s3GFyOZObPVIZDJbAH0rivF9plGOPXoK7PToiLdS 2eRWJ4nh3wsMc1PRMI6M+bPFFtJb6uZIVYFjnK9mHevZ/AXi1LDSTcsx+0iE7S4Bw5HUnOe1eZ+N sWd15hBwOuKorrapbqbXYImAV1LAEccn869ZRlVpxa6HG5xpVJKWzPpLSN9xbtd3ZMl9dfvZ3PXJ 6D6AcVLd2QdM4x3rhPh/4xg1m1RQ+24iAWRCf1FekQyLLEMH3ryZxak1Pc64yVk47HIXtgrMRtyD VPQ/BWnWuoPe/ZYjMxyvGQvuB2Ndbd24Mm5RkVYtVAAGOaiLktEy5NSV2ie1t0iUHmrqnA5yKriV E61TvdSRQVUgfSrWhnZsu3NwqKQORWFf3YPfNUL7UyxPPFZNxfZGSwFG5olymi8weVSwBI4ormrj U44pB5kox2zRVqkxOol1PC/E5ha7VoScEYPNYrdc1avzulOaqkV9DBWSR403dtjXTcue9EMXmwuB 94cinoeamj/cXCSfwNwfSqbJRndDSrVnUIPKlyv3G5FVqLgaun3IitbhnciQgKgqLVyzajIW6kAn 8hUvhnT5NW1yxsY1LNNMq49s81b8c2yWXizU7aPBSGUxjHtSuuaxNtbmNGDniu0+HNz5PiW0JPBy vPeuNgDSSKkf3mOBW1okkmn6la3Tf6tZQCfx5rOtHmg0a03yyTPprUJgbGIbQ25gAucE1lSW9wfM YLIXSXbtjbaG6Dr1Y8/pUk2bnSo5kf7nzEY6gitOymgvC32p1EiYEWTtz8uPlx1PHtXyVdtSPeg7 IbeQTWUjJMrwT4DMoAAcY4GfTjp9TXYeF/ETzSPY3cSxoR5kDLnCqTja2elY6ahdyRJbalskXhIw iDfF3+7jJ9OapXV4ulauY7fPkoC00LuW+9gGMnjJI9MjOPSlRqunLmi9CJw9pHla1NjxYq3GISQd zqv5muo1nWItDsItysWkBCYx274PXHpXldxrHnakbeCaSZnLfZsjkhTxycZPvWrpi3viPW/OvJEk WCMR75o/LQkg4GPr6V0/WGr8q1ZnKjdJyeiIdSmvb9pZFkeMTbXeJ5f9YuflxnkDvimHSL+a8WK7 wrNGxjdWPzA4xt/wrWhl0t4za38FzJqvmLD5aQDcjAY4I4A4HvVPxVqNxBZR27LNBIuW3TAFkAHU dyvp71xNN6s1U38KOIvbhZiY4oolu4QxmnIyrMOAceuPSuS1a6G8mUnDQlzuP8QU44+ta+pXrnUn ER/eSLuA4wFI7+9cjqEoOrIsittQqGV+hAOcGvSwtLXXsRWqaaGvNNDa6pbtJEZOiGMDGPlHQ+xN dD4Ka3j8Wf6NtMd1GQceq8j+tcLq1+b3Up7tEEKvKzqik4QZzgZ5GOlUdE19tL8S6fcKSsUUgLrn gg8H9DXcsO5Qt5HLKsou7PrNE2W6D2rn/EPMeewroLKVbizjkQ5VlBGPSsXXUyrZJrilsbQ3PAPi TGRuOMYPcV5iWIY17H8S7YC3bI7V4y3DV7GCd6ZwYtWqGnomq3OlX8V1aSFZEP4EdwfavpDwP4qg 1rTknhcBhxIhPKH0r5cB5roPB/iCbw/q8VyhLQk7ZY8/eX/GjFYZVVdboVCt7N2ezPq2bU0jizwS azJNZ2EEkL7Zrk5PEVteWiy6ZJ9pyoOEGSPqO3Wudu9TuPsv2wwStCZWhBPHzjqMe2K8mOHqS6Ho urTj1O+utcJJ+fBx2NZF3rAGcyAY6k154de1O+uIbeysnEk4JjLnAIAzn8qreONG1rR7K2udTvIt lzHvWKJiSp7ZHofWuqngW2lJ2MJ4tJe6jptX8YWdtkecGfsFOTXKal4zvJ43NtGI1VQ25zjIzjgd 64q2AaZXmP7snBJGfxx3rtz4psLG2W0t9NgaIx/JIC6EHkElQcEkce1eth8vpJXkcFXF1G7I52/u L9riA6jO372MTRhGDDDdM4PHfjrRVqY6RNBZ5hube83MZvLAKspBIPJ5OSOvSiut0FHRWOfnvuN1 vTCJGdFIB7VzcyFG2kcit/Qb8mBo74uYANqO3PzDGRn05/Ck1Ww/eB4+Qa8+EnF8sjrklNcyOc6G r0SCSIq3cYqtJGUkwwxzWnaquF5zxWsnoZxWpkqrsskUhJZTxk96q98Vq6rGIr6J0IG4d/61mz48 wsOjc1UXdXE1Z2PR/gXbQDxRPqNww/0GBpI07u54AFcZ4puDda/f3JGDLMz+vU5rU8N65DpelFLS Jv7TkmHz9iuOgqj4l0fUNNkEmpQeQZvnVWYbiD3wKyivfbfUjqY0bbDkcGrs975kaRoMIo45rOzS g1q1co93+HXi2C60iKxvHAnVdnzdxWoztFPtjIeFGznqQDXgVjcyQMGjYgj0rah8RX8MkbpMxKc9 eo9K8rEZfztuLO+jjORJSR71putyWFtDKlvA0sbt+8kVsgep74/lTTeS63f/AGme4WQRRqWLSBQ5 zycn7zew/CucsXuJ9Gt5X3vb3CLIAzdD7N9afLOwlWMPIrJ94AcZPoR7V4rptXR6aalqjaun+1X9 vNGoQIqoi5xxyBz1z3rbt9UurK+M08krs7fPIPmOeOaxLDTWaFLpGLFBuQhs7cHn6e/erVxd2z2/ lzOFcKASuW8xh/jXPK90kW0mrE+sX0IRH0uc3Fwz7jtURE4HDckknrWBq+pakxJuyZZXQqJFBYjn 7u6h/Mnn8pYmLMcBWUlgPw5qneB9P/0QxOZVJY+YCgU9flHpXRCOuxDSWhkTL5V2s9zdbJFXcVVf mPHA965y4keeRmjiw74ww/ujv7duK6N7ZZVeeR97M2QWHPPX8Kw9QuGUlbWKTCjAyO/YDFelQeuh y1Y23MLUL8JvjGDxjp3zmsHzC8zM3Umtm90+e2iNxejaW52k8n61gRHL89K9aklbQ8yq23qfW3wf 1f8AtbwXYF23Sxp5L8914/liuh1mHcDwcYrxD9nrXxb6lc6TK2FnXzY8/wB4df0/lXvl6olhIU9u 1eTiIck2jtozukzxP4iWxlhfA6CvBLpNlxIvoxr6W8bWxYECvnjxJb/ZtUlXGAea68vlo4meMjtI y1qaJSzAKMknFRCt7wjaC81u3RhkKdx/CvQnLlTZxRV3Y9C0jQWXwfNDbq5vAokXZwxfOcZrTj0y 7fwLY2LOlu6S5m8xtjFSeVXPVjuHHtWxp7CxILZw2B0rpI7dLpFEiqwyG5GeRXkLGyjo1dXuei8M ntppY4K5RbaXQVkLw3FvJ5Yj8s8qUwSW9Rgcd80z4qwre6jpCT3J2+UsewE5xtB4GOpJr1KK1jeJ lmG4dQpXOT/+quf8UeEYdUCSRtsmiGEJB+UcdPQ8DmtqOMjzpyVjGphnytI8e1nQrK3n1WKyU4jk jjjDkjZuUHHvVLUtJ83W3hSNUIkaNI1XAwhGS34c5711fibSL2ybU/tSyeW9zbOrLz5oCEfiQRyK W3t2l8X3kvm+bG5eMKMkI2BuU8dQa71X9zmT6f5HI6fvcrOLikgg1KaHU45ZvKBEISTYFJJJ4x09 hiinz+XLrl1uG4yMyjcPuYJ6c89P1orujOTRztK5Sm1m1vY1D2cdvdGJo3eMiOPBzjCgcdcnOScV No1wZkFvN9+McEjqvY1jahZtblXKkA8GoNNumtbxJBlhkAj1FcMoqUdDph7jOzvNBS7hJX5W7ECs AW09hcmG4HPVW7EV1g1uzthslmRXUEkdcflWTqep/bbhrM2U5cIZD8vzKuM7sfTn6Vz03UvZrQ3q Om1dPU5/WirPBg1nTLjcpByp9Kt3irLMBGzOqngk/eXjpRqMM1vckXMDQ+ZGHUHjIPQ+9da0Vjne upnISpBU4xU11dz3cm+5lklcDGXYk4rv7zxVoGt6XZ2V74T061lhiWJr2zLRzMQMbj2J+tcrqGiK rl9NuBcQnoHG1x9aXMr6glcw/U0VLLBJExWRSp9ximKpJA9TVCJk4Ueta+lW8U+TMxAxVV7QeWhU 80sKy71jjBZmIAUdzUS1Wg1ofQvgCGOfwBFFdNtjWJ18zGdq5PP4DmsvWILFZ7dtGu3+wzhtheTc zBcj5lHK5IGK6zwRpbweDYLOYYkEBRj7kHP864HSJWsIJLWS1U3MLJhyocCPPcjkHnr+FfP1feba 7nsUbqyOm0ILc2djaly9/cgyrJn/AFagEgbehJwB170xLeS/kulS4Mu22V4yRgFtu4r+GD710fh+ xsrLQ7i8keO4MKRRxEYRVZU3HB9ckAnuaydEW4MFw8CRyOk7SEthQU8vGD+dcjUVdpHSpNlTz9as rSwgt53FsbTzEXoBnJIGOTg+uazmuLA2EMmpTO2rpcr5sJXYsid9zdR3APf0roIpY00yK5cIt8sj IDGo8uEE9CPT5gPbHFeb6n5pnkuQ/wC+V/mCEsSA2A3Tnjg1tRXO9TOporo6+JdPvoV+w2UZkb5Q cltoz0z6U+80yGwgG1A0+OAq85/pWj8O9Olj0iS5vFImmmd9p7DNXNdh/dvjj1NOT5ZWRMdVdnhv jMSGVzKwHB+Udq46MgPzXpOu6XJqM821QtvH1Y9XNefalYy2E4SUYDZKnPUZr3cLNOKj1PLxMGpc 3Q0fC2ptpGuWl6hIMMgb6juPyr680q+jvbCOVGBEihgQfWvi1CO35V9P/CnURdeCrCU43xJ5bfVT iufHw2mXhXduJr+KbDzIHbHbIr5u+IVqYr/eFxzjNfVOolJrLnH3ea+dPirAqTMVxySa5sFK1Wx0 YhXpnmQ4Ndl8NCh10hsZ8s4/OuMyAema0dGvXtNTjuIMI6tlVHQ+1exUhzwcV1POhLlkmfRhjaWK ONG4Y/Nx2rpLG2ZIxgc15/4V8U2N66RtKIpxw0b8EH05rtbzxPY2DR29vm91Bx+7tICDI/FeGsPU c+RLU9T20eXmvobaKyjJxxTXOAa5rRvEGs67hrLR0iRn2ItxMFZyOv0wDnnr2q+mrxi7NlqEcllf A7fJm4yf9k9D+Fa1cHWoq846GcK9ObsmT3ltBc7PPjVwjblz2P8Ak1xsPh6W18UXt+HX7FKTKsY6 +YwAJ/Q/nXdLGSeOlUL5liBywH1rKNScU0upcoRk02eBa/pd3a+LLlbaGQhpXeNVQnIPp6jmivU7 y4iNwDuUkdxzRXpwxk3Fe6zinhlfc43VtBjljkhdOCMZ9K5LQ/CltLqU8Oq30cBhO8JkpuQfxlyM KvOM9a9j1C03OQAQAcE4rz3xxpcktq8kAIniBPH8S91/z6Vy4XEO/K2dOJoXjeO5wt/bvFdG2W4S aUDGy3YMqhWJAz/FxyKfqd/9saIw2zRN5XlEHJJUAZb8wazbR4YrtHfeyINw28Et/wDr/lVu2vFt dXhvIiHwxfa2QD1zXqNa3PPWkdx0Nu13NaRW7yfaZHEbFkwi5xjnrXR/EWRJUt/PREuolVBtOcjv +Fc/rmqpPrs17YK8IZ1dCG7jv+nTtTdS1ibU4p3v3WSZiNrbQCMDpWThKUoy7Fxmoxa7mbE23Fbe msHwO9c+hOa3NCdPNAbFaTWhMHZnpfgXwvBrXmm6RXVeiuM1u33wx0yVSyWaRt22MVqj4O1+LRrp cxnyXG0kDOK7q61yRYvNSJzGecle1eNVnUUrptHrUowcbNXPJNX8AzWzkQTHaOgdf607RvB9/Z3N vdxeWZ423bmGVGDjGO/evS4NZtbmOSZmVisscTlh9ze4UV0ssNtPNcC1SLyYZDCrgYLheMn15zQs RW5WmZulS9okkcxDrGtwJAEighRGy4wSH9vYVgagH0+91DUUs4JobmNx5O3iIsPvIexyK3PE95Na +Wiqvlk4J7VzqeIoLhVtCwLw7VkjAy8kjHn8AKwjGT1SOxQh1Ohs9Wt28GPApQuY/OaJuoJAGCPq M/Tmr/hOJptJuyil08kygtyGYoPX3rntT06zjE93pzKrKokGzktt7exwT7dM0zwJ4gii1C9tYWdY ZYJDF5pXPX5Qe2e3pWTp3TaHL3dGaV3fXMsUfmRsjy3CSiFOQsZ29Aeh3fz9KqW2mQv4kvZbC3kh hwEInO5kY4yRjjJx9MGptFBjvrOS6uEkklkUkqxZUTGdhPQYIrrjJapcvdEMySFfnC8EgY6/QCsb +zE1cvWVutvZqijAUVi620QXZK6gHoM8motT16YRSCECNAM5zk4rkNTupby8tpHJWUp84zkYzwR6 0KalsCpvdhqvlrbkxAYJK88Y968j8WQu1x5kjMZOSQR054/SvW9RizCQkCy/u3wu4jbxx9a8q1dh ctMHQLtHGOtell0m22cuMiuWxzcZ6V9CfBGKdvCYU5CSTuV/3eP618/W0TSzJFGCXdgqj1J4r628 GaaujeH7S2AAMUSqeMc9/wBa68wnaCj3OTCR95yLeryeRbFAcAD8q+c/ide+dfbA2cZzXt3i/UhH bSEnGBmvmrxPefa9SmkzkE4Fc+Xw5puXY2xcrQUTKeCVIY5mjZYpCQjkcMR1x9MimwnDgnpTS52A EnA6DPSli6817aV2eazStkkMjzNcRKvUyO2T+A65rSi22rC6luZ1kfDQSrgsRnBPJ4+tZWoNcDUp WnIE4YMSSrc8dxwe1XvD26TU47mWYItu3mPIybxGM/e29DzjC966acUnaxnLa43+0LpZTKt1c5z9 /wAw8/jXTWt/DqMVoLrVLtyHw6SSBdo/vBunr2zXOXCPJbh5HRE3Zjh2ncy8nf8AT/GrYitZruzh nmMC4RXkjT7inuBxnH9OtddOO5nJnp2mXLXF7FZp4st0tiQuJrvEijpgkLj3z2xWPJpt5rPjOXRm 1GWzCvjfcXI8sqASzB+hzxtx1zWpriSafax6Ros1rrMNza7Z7pY0Lj58btw5Tjg7q4HV/tMssiWw JhsFNqvlSBmGzLFjjkjk89PeolRprVRS+SGqknu/xN3xpYaBpN/JDY6pcvNkKYophIhOMt83oDkD 1oripQI7pI/tMUqhVcleRkr936jODRWcrdLFI+jtSXYDniuS1u3DDcuOa9F1WxBYkgk1zOq2gUNw MH1r4yL5WfRtcyPAfE+nfYL2QLEpSbDo2eU55UfnWOYPKiWRyjZBGzOSD7+nX9K9Q8V2ivA+1A0s fzx7uxFeVyF5JG3csx5+te7hqntInkV6fJIiY9vQ00mnvGyNtYYYZBHvUVdBiOU9KngmMTAg9KrU vakB1en+IvIiCyZOO/Wujj+IzLZfZngMwUYUnivM/rT4zk1jPDwnujWFacdmd5beJbi8guojHErT MhQAHPynP4/4itvRPHV3ahrV0mcSSsyOPc55rkPBkEFzrdrDe5Fuz7WYdvxr1u5sLZRIltbKk8ag JwFTbkMMH0I79683F1adGXs3G9ztw0J1PfTIre7v9dSQS201xFGSN8a5Bx1Ix1xXO6tYx293Hqdp L5VzGeHX+Ie9dt8P7640a52vDKsLOzFosM6Ej+AngZPf0p+o6Rcahdm5tYIrfI+4q7+duCcNwSev 1rkhUam+x2tNxs1/w5nabc29nYRTvLbyT3MhcyA4xkAbCDxj+tacGkaNp1xHdahoLvdzO0cbJKSj yHGzbjjvzx3xWHqvhuLR/DcklvcPtUkuJDkgjn8K88u/EN/9ntYbS9mVbebzI4y2QrEg5APuBV08 PKq3aWhlWqqEUmj2lZ9EfUIobGGWOSOR2YZ+SM4GEGeuOeaRpfsURgimxD5nAk5Az1A9O1eTWXir Uba2ubRnFzDczRySKUBbeCeh7Z54Fev6u/2/wymoR2v2Ga2Q/Pvz5vy7iCvbjH6VxYjCypySb3NK VZSWnQxdUje4sXEKfuycsuPmPPoaYbKG8eGYThGjUJswOB16DvWjbrqHiSy+3y23kWcaAyvxGpJH Crjqa50wyXUO1LTYituXDY3c4Ofw7mojFx0bsbXT23EaSZtQWfMEtusin7+FYZ4XrxXEa6BLqNwF iiVmlYMIgNvHoBXcXem2yRwoJTtZt5iUjp2J9Rmue19TciVsFjAoX5EC8fh/Ou7CzSldGNeLkjM+ FvhyXU/GFu7xMbO2Yys5X5SQeBn6kV9G3kiwWpXPIFcD8JtOkstFe5kDoLlt6IT0XGM49+v5VveI tRCwsdwwKrE1XUqemhzUafJE4H4k6uEtZFDcmvDp5C8hJPNdd481U3V28Yb5Qe1cYxyxr1sJS9nT V+pw4ifPMfcSCWZnWNIwf4UGAKSNSxO0ZwM/hTOOtSW8hjkDbdw7g9D7Gu2Or1Od7Fpo5pZJXeKT KYLlUOFzwM46ZqWyu/s6Sho1kYrtTfn922R8wweox3z1qWxv/s8n7yWVopgFnVG52g54zxkdQexq Sy1GGwuRJFaQXJZNri7jDjcT1H6c9etdNrPczfoCRt5UF/dsrxtKU2s3zN05x/d7Vp2KwDVY4Zrw x2G8N5rJuOBnHGQR27in3E9okDPJdZu1tw1tGsYMSsx5UYPyYG48g89u9YdjLNHeQGFkkdnACyAF Sc4AIPB6966L8jtuZ2vqdrY6cU1O4udQC3unxyrbu+nzYdiwyrherL+FZuraLZG/UaGxW2lyFN1c oHQDghwPu5966TT7m901zpN5aR6FHJGqzXYtN5ZgxKNvJIxyBlfarXir4fQrpEetXOuwR3EiZdGV RngBSfnzk9TgHFaT1VzNPU5LR/7COhrbtZXz66bp2eUYeIQ7eFC9c570ViJPJYzNapIkhLZLrhgc A9D1xRXPeMdGzVpy1Pr6+QtuzgmuX1hAYiQO3euyuVGF4HSuc1NV5+UdfSvi5H0kHoeTeIYm3Fxj Ga8r1SBbbU2XAClwwB9Ca9312KPyZfkXv2ryXxVFH/aCHYmdnp716WBk72OLFx0ucxexbLh1xwHI 6YqkVIPSujvEVpGZlBYvySOTUIhjw/7tOo/hFekeejDVCeACT6CpDbyqMtGwHuMV1OgQxjV7YiNM 7v7orW8Uxp5jfIv5VDlaXKXy6XOBjhZ3CopZjwABkmu0f4e69Hp9tMNKuULqJJHlwioGAK5yeODn HXmvR/gvZWiwPeLbQC8iLNHOIx5iHaeQ3UV1ykza9rxmJkP2hTluedvWuXEYl09ka4emqrszyvQv BF1AUaeVBkK3y/NyK77TNOSObEu8ghRs3fLgDAroZ0TcRtXHpj2qoFAnGAPyryKlSVV3kevTpxpq 0TSt4YYUBRAADxx1qxBKqqOQh3E5qsoBcAjIEh4pQqndlQePSkkPcxfHr2f/AAjl008y5IPCdTXg EWoRrvjSNBn1Aya9t8bxodLmyin5D2ryHTbaB0YtDGx8+IcqDwScivRwcU4ts4cVJppIpaVfpZ6x a3C24mCtlo3YgN9cEH8jXsd3qFxqfh+1jvI4ooyEx5C4IXJ6nknOR1rzK2hiXxBMFjQBXk2gKOMM cYr2DQI0bw6m5FON3Ue9c2Zy5VGSNMEtXczrK6FlpM1rCRtjU7mc7lZvxPWktnSaea4iWNPMUEqM hAAuMY9z1qWCCE28JMUeTayk/KPU0ltFGBp2EUZtsnj/AGzXmSjuz0bIzdcaS0WxaYxqHRXBQ44y QBj6g1k6TpU+s6qqLvWKXO89igPJrU8bAO2nK4DKqOADzgbq6j4bxp/ZkrbF3CNecc966qfuUlNd TCTvdM2LuSOzs1hjAAVdox6YrzXxvrf2ayky/wAx4Fd3qoBDZFeOfEdQbsAgYx0rbCU1OornNiJu ENDzy9naednbkk1VNaZjTP3F/KkEUeT8i/lX0CVjyTNqSPaQQ2QeMenXvV4RR4+4v5U9Yo+PkX8q pbiZPI40+K80+GWwvIpzGHnWPJBBJGxmAIHrjrxTkF5fFSQssVjGsTYxhUDHGfXknnmoIo4ywyin 8K9F1WytYPC2kyQ20EcjWW9mSMAliGySfU12UfeMZvlOCv7e0GozJB5kEIXzNsqEFTjIXGckEkAE 9sE1t6rpFtY+HdLvlz9rlj8+ZGkEY2MxUKi8kkbclvQjjvUGtRR/6G/lpvbfubaMnBAGT7U6BEmn Kyqsii1mYBhkA7Tz9eB+VW9myb3sQWniOYGVXiyJI0iRVlYBMY7Zwc+/rVq6urmFpLKaKEo7Ziiu dsnlDoRu6r0xirvgGGKbX9LhliR4Wv48xsoKn5W6itUQQt4PgkaKMyLG7KxUZB3dQfWrpzlJNNky ST0OIkuLWSyhUWUkV6tw/mybvk2bcKgXGQQd3OefwoqxMBLNcSygPI2x2duSSQckn1NFc073Nkf/ 2U== ------=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0 Content-Location: file:///C:/69863DE5/artikelFransknytLavilleesttranquille-filer/image003.jpg Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Type: image/jpeg /9j/4AAQSkZJRgABAgAAZABkAAD/7AARRHVja3kAAQAEAAAAHgAA/+4ADkFkb2JlAGTAAAAAAf/b AIQAEAsLCwwLEAwMEBcPDQ8XGxQQEBQbHxcXFxcXHx4XGhoaGhceHiMlJyUjHi8vMzMvL0BAQEBA QEBAQEBAQEBAQAERDw8RExEVEhIVFBEUERQaFBYWFBomGhocGhomMCMeHh4eIzArLicnJy4rNTUw MDU1QEA/QEBAQEBAQEBAQEBA/8AAEQgA+AGQAwEiAAIRAQMRAf/EAKYAAAEFAQEAAAAAAAAAAAAA AAQAAQIDBQYHAQADAQEBAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBAUQAAIBAwMCBAMGBAMFBgUFAAECAwARBCEx EkEFUWEiE3GBMpGhsUIUBsHRUiNicoLhkjMkFfDxorJDB8JTY4MWwzQlNSYRAAICAQMDAgUCBQUA AAAAAAABEQIhMRIDQVFhcSKBMkITBJFS8KGxwYLR8WJyFP/aAAwDAQACEQMRAD8A5NRfXxqQUVFW Fqncaa0FCtTEU9xTXFADOPTR37eJHckoFtqN/b5t3FKa1Jvoz0uC3tj4VXPtU4P+EPhUJzoaol6G D3O9jQv7W178t/8A5cn/AJaJ7mdDQn7WP/8APJ48JP8Ay07aMmmpd/7gL/c7e3+GYffGa5ZALfjX Wfv8f/1//wB7/wDTrlBtUM2Q9KlelSGOCaVzTXp76UhiuaV9aa9NQA/I38qa5vSuKa9ACvS5GmpU wGLG1MhPKkdjTxb06k2GeobVbIKqpPUaEdqqO9WnaqzvSZSKW3NJb3qZUU4UCicE7cjimYE04qXS pkuMQUgNeiIxamAFTFN2HWqTLoyeYrpezYkmU62sqJqxIuSPKsHt+I2TOkaBnZjYIguxO/XQfOvQ MPCiwccQQgE7s29z41hZS0/2mrvFWuthe9Dj2iVgD+ZibfM1RPnkrxgNyTZWtpfqak6Y31SWa/2G /lVGVLFIfYjAVIheS2mp9XH8Kh2tDbZmkjMk5JJ/cYySk3a5NtPGqJY5pnawvw0Jv6dBf7qkOc2X Izn+0tvcA3djsgv06mtLGMEjx4i7yleZH0hF/uEfMCxoUyo6lu0DJFHiY8bTEs6oHI20PS1Az9yT GSTgvOUgcr6BeWoB/lWs3DJymJ0ujOAeoBAFqAyu3RrwRTdyzEKfzTPqXbyjXaiFPjUSffUjjGeV Fd2BazKbWvztoNPjVeTi/psP2eRdoQA5ve/IE0R26MRmVWNo0I4qd7gcb3q+aFWindh6n4k38h/L aiew5hmLFC7x8mGnFj8tlH3Ud2lVWF2cEKjICfBWsrfYdanjzRNh4xYalpFZvJA5FvH6hSxnXgkB Av7ixuD/AEsbXP21TYm5kFy3Y59tUlHpLW0bUEHyPjV8GVLjTRI6kKxIIFyPMCru4Rxx5ELsP/3T lSbbWUnT5ipSoGxPfI5GEhh5j/ZelZ6AmoE8rJISnpktzT+mRL7jz8RWpgZAnjDbHqKzciEHD5g+ mMh1YeG4P86XZ8oLK0bHUHQdNbHT7aScNPvqDzV90edFtTSDU5Gu1EY3b58jVRxT+ptBXY2kpeDn Sb0yDcz404Y9aOft8EI/uPybyNh9m9W4mNFI3GDHeVvHixH8qj7lYkv7duuACJJJiETVjsOtbXa8 GTGyFmk1C2uRsP51pQxJiR8p+KyEarcAjy61XPO0miR3HTcfyrJ87bwWuBdTc/8AyTt2PHZixYac Qv8AGhz+58CXT3AhPRgfxrnnikY2f24r9Tqag2Gu/vo3yv8AdVLmfcT4a+TbzMiOePnGwYHqpuPu qn9rH/8A0EV+qS/+WsZFlhfmjHTcqDr8RWp+38jHi7xjzySLEPUr8zxHqUjc1ouWcMztwbc1/QO/ 9w24xdvP+KYfclcSMhhtXa/+4muNgEajnJr/AKVrhLa1ZKL/ANS416Han/VNQ1KgJCP1Rp/1ZoUi moHIX+rpfqvGhLGlrSCQv9VS/Uj+dCgEio6g04FIaMkeFIZIoLWnBNIchnvixq3HYMaABNqKxL3N VXUTLZ5FBtVJkWoTH1n41XrSY0EFwRUL61AVIVLKQ9KlSpFIQqQqNqkKTGOKmoubXCjxO1QFTQBv qNh1NSykd1+2e2ph4a5LpbKyBfkb8lRtVA8LjU1p5chCEX4jcsNzbWwqcAURwgf0gLbwAqrJA9qU 2u3E2+PQCue9nAllmPDlyyZTSNf2YB6Y+hY7Xp5Jjj4EjD1Srfkza3kOpJ+2jEhjicSlLxy8Ua3T lYX+Rol+2q2FOv1M6sVt/VY7fOlRWsirNJnL9ridyspYlZnaC9/pfjyVj862MCIQTwFjo3JDfW2h BFVY+MYcSFEAZW9yTkOkiDkh+e1EmM5OF78ekqn3CV/rA4sR9lU3LkGPOJI55Zor/wBmIWXoTfSp Txn3Od/Ww4KxGgeQ2NWROr4+urcQrX6kimzJQFxlI5GRgyqOpQMR+FKrw0J9AHuCByuPGxVHykil 4/UVDWtf50fmsiY8i25MWCW8SbfwqqBV9ieZyHaKRZr22JRHP3ipz2MIRAGkllLL/vcgT8qfj+Mi YH7P9szubpEkmQq2AVeACRrbyP41RFA6Qwe2LywuwnY6m7BWNauYYmgycYDUxSRjTqy8l+8VRjBf blmY3/U2kAGlvQsbfeKba1GpKe8SOz9vCKLpksCT0Cb/AO8pqjtsrplZeO3rxpuRj8AVHG32b/Ci ZSZmVejWP+pRY/dQ81oMiGJtDLchvA+fxqXaUNIeDLMOQcGQHg0foOliddKoUiHIVl0V7Hy2pN/z YkKX9xeRS2/JPUtvjUWYSKsyWKMgbTazAH8aTZaWTnu34cbWnnsQf+FEfzf4j5UVmZHtiykD7h9l XPGYccCMXdgBy67bVkSo7ORuxYKL+O1bp77OXhGcbKqFllkTwu/LIeTkdilj+NaCZOHYq+TM9/yG 6ID58N6yuHtm52uQLdeO9FI2NLHtwYdD6r/hTtVPv8B1b6hi5eMDwUEL09sXv89TRC5WJoDGbn80 it/Gs4EwWZXC33HE9PjRuP3QtZWAYf1AEH5jWsnWNFPxLllzojjSRVvsAlv4VR7CLe7q4PRhRLLl ToWh+kncHT7UFAzYfdFaxk4g6Bls320q+qQN+J9CTZCR/wDpRgHrv91r0LNkSMP7ao6+FrH76msu bDcZI90f1KFvbr01+FSbJx0jLcBwk3I2t/iFWlnTcRKjD2+oG+WZ41gnZuCfQhJspOnpHShpcZlX mh5p1tuPjRk2Gk15MY8gPyHcfOqoUkU6XUjetFaPlfwZDrOLLXqgA1ZGgatDJwDkq00QHvAcmT+u 3UeflQOOCdK247KxlyUddfgxNGADUY8eWaQRQIZXbZVFzV8qWWiv29mY+Jn3nPEOOIc7D40czdaO 1VuaUwLji1km4Kv/AMf7zzSP9HJzk+m1j9pvpUu5/t3uvbIxNlxD2TYGRGDqpPRrbV3EPee2QTp7 uTEPd9CsHDWJ2vY6fOqf3T3Pt6dmyIGlSWXJAjijRlY8rhuR4nQC1cdPyOS1qzWJekG1qVWjk87A pjvUyBUBqa60zFokqchSZAKsiU08qEVpGCZKQKLxfzXoQGicY6GpWpT0K5tXNqhrRkUAle1F/wDS tBbas3dJm1eJtSZABqa6Vsp2YEXqqTtwjNS7opcT7maaVaAwwakuBekuRFfZsjMvrT8hWwnaQ3lV ydiU+FOUyHVowQ/lU0kQOvO/AH1W1Nbrft9VW9Z+Z28RKbUYBTquh2vbu5RZeJE0UgaVI1Eqg3KM wF7/ADvWiio8fE9ReuR/YsQIz5DrrEl7f5yda62INfS1vDrWFqRdrVDWVOg5iRoeA0IsVI6EVCIG IMCSUkI0/pa29Wgb2+dqqYE3FqlzVpoUTqDsvtEx9CSwNv6vqH8aSERIxj3Hqt43FmorjyAvrVUq BRyAt41F01lFJrQzWZkl4A8feZQo8fVf8KIzVD5mIy6ey5LDpZv+6hs6P/gyDdJFYHw9an+FEhgJ J5jYlRyX/RcClW2FHUbRbGo9ueMgcJUQn4WZG/8ALVcBW0bPuHAAOlgORX7iKcMyQIHF3SAcj1JC 6j7aYsTbiOotfTwuR8BVO2WTANmCRMfMnU/3JJFKf4VUfy5VPd0iHpaGMX6C7EAj4608q3yoYt1m 953B20VUX+NMZbyTEmwKhvmjC/3GiVgZTydo4mA4Mys4B/q2qvJCzypbSSFP/CSbEUxyVDxKdk5r Y+DGhc3J9qUcTrIpUH/CddKla4LVR8WYwc2JuHPNPip43+dWY4RrqAABoF/wmqAA5F/pCxjx/wA3 2k0lf9O6a335W8ydKbyOCWUntYxmtdgp4g+LfyrJx8YpEMmTR0SWYfEArHv51v5iB4wnwU+F96Fz cZUg4j6RC979Qg5fiadLRjvYGk0p7Gfk9vRYcUqLgxlifM8ayo4ze5Glr28l1P2V0zN7vZICPqEa qfuJv9lZohSXtv6iMeorJceBvtWlLtJp/u2ktdfBTgouQhXl6gbENswOwv0PgalJDLjgvH6XjPq3 uB0OtN2kcXDMLRy+i/mW9B/3q1pYf+Yup10LKdQVbela0Wa6DqpRmCQPZpYlElhaZBx5DxZdqLxp AABJGNbqbbg/xFX/AKJUhZANFb03/pJ2+2kuIgleD8sygqfBh1HzqXdMpIoyoFRRKjFozrY6kW86 A9tFF0uY5SdR9PLqLdL1tw4UgiKyepSL2PQ9az0x+HuJbQH1Da46H40UvE5E6pme+PLBIssBZSNf Mf7KvsJU5lbSD6iBoflWquKJeNh6huaT4TJfiL2pvkn1QKiRlIxRtTYeP86buPbzH7eZEtlmJEgG 3O19LeIo1sWWRiY0uQDyFFO8UGEsMgurqHHkwuNqvhu1yVa64Yueq+1bxoc1IrEUFJGwO1bTNBI9 lFT/AEUZ1tp8K7rOTgWDnSrCkptWv3HEjjS61kEa1BZPkTSXeul7H2OGXCXIl1eS5t4Cs3vWCmHl +2mxF6pVxJn9xO20Dx2sdatnYFaoiNjVsxHGqTwU9QXrREB0NDgXq6Gs08lBeOWDXFakc7WFZsDA CrnylQaVy8m52hHfx7VRNhsvcRECOtZ8/c+ZoGeYyNTpBdORq68eMmNuRz7UaGNkhzWilrXrnYJP ac61px5ysvGp5OPPtKpyzX3PJpfqgg06VFe7BDYmhH4+3yJrHYySz2Xxp0r3ehPI4SxMnWDuPNLD rQGc3JCaGgEkaDlV8rK8W9DbVkXSNrxBpfsfJQQ5WIT6y/vKOpFuDfZpXVIvXx+Rrzbtmb/0/uUU y2AWQe4f/pt6XHwsb13ebN3OB0GHFFNGb8vcYqQR507rMvqY10aRoHzB+NIjx18xWbB3we57OZEY XG5VvcQX/wAQ2rSurDkhBBqfRyPK1Q1utRcAg32O9ItbXrUGa+lRZ4gIAcwe2FcGyctCdqDkkbkw G8iFftsaMyY7q8TaoRceRoWWH28cMraoN/MGuV4b9TZaBGRIAEN9GAB+AFz9tWRlS+npjVCR8TQX uCX2yx0Aub+QvT5WUsaBF3Ygi3+KwqkyXXoWrJG7CUG5Xmina2tjWXJll55gpFlso+Y9X4VZLMEh 5DdiflyJY1muRF7q39TqJF8yNKqqmf5FJYLco8wHXfX7taGy8jlDAzHVCwt5XFvxqE8jBIytz7ic h5/lP4UwRJCQdVWyfbWiUQ35G/ATDOz4UhBJKBb+VmH86vd1dVH5mN/gN6yoZDDJJAPpZwPiATai YJXeSQW+iyKPM0WrDx6gng20k/5d2b6uTn5ciF+6oZ1v0zvuBCwB8SWUUN73oYf1AG3zq2R+UCgj 6o/9tZ6Z8hAsUAK+KfoCIyf60uw+V6q7XF7ON+nfTi8i/NbkfatLEYHM12MakAdbIV/hV07BVhdS LNKTfy4Mv8ap6td8/EUaeAJMX2sbLhOv6eM8T5akfiKMDcsbHyWPqkCg/wCYDU/M1PKIOPlOv1PE AD8wPwodeTdtjQ6CJ7fadKUyp/5DSyaLi8RsPSRrQcUhEoQ6i/p/GtLBAlj42v0+2gosSRe8Nj29 MVnLdOJFx+NRtfQqrWU+mQ6FlCMrDU6is6ZA2RIi6E2INbmT29JlFhY/1DQ0Dj9tyUzWaYBkAAVx 13odL1cMVbVy5jwCxRyJOPAj1CtIxoygjqBcUQcVSL7VAoEFhWq42pkh3TiAIw+24ddCOtDfubtz v21s+BeIjYO4H9DizbdA1j9tHSEWNTPcokxosLh78uS4hEXTixs5byArXhaVjPkTaPPcMOZtzW8t woFZmNGq5cipqqyOq28FYgVrMK62cjMzuzeisStruw9NZKLepZdNDa7V3o4+MIW/LoPhWd3LMfLy TKxudqGIK7VAn1Vqr+yIMvtJXdhwamzXFVg1InSpRoMNquhqpbmrUUjWpRXYvDcVpQQtkyBR41AG 4t51qdniAcOayep0L5c6IGy+1mCPmaA98qOIra77mgr7QNc8TrWqUJGDeQnHxjPcjWozI+O9r0T2 x3QnTSqu4sGlvThQKSBzJSnG9TwJVWa70HSBINxUuqaGrOU30OmleN4rroaBYsF3oOLJfjY1cJfT WKq15OjdVoFszy8FuWYhQB4sbCvVpI9Ah6C32Vxn7N7WMrPk7hKt4sQ2jB2MzDf/AEDX7K7dBdqd ocIyriWc1ns+FPJOcGWSFbcp0ClQDvpyufsovB7hjTRCTByFZTY+22lr9Cu6/hWxlK4iYoOTbgbX rDxOy4cDSvDjkPOdpSGEa/0px/E1nCrK07Fpu0PU10kLrd14N4Xv94pyun4UocZ40C3varuA60tr eoSloCzxl4zYXNZeSxETLbpt8K3iooPMhjZCwAv1rHl4/qXTUulswzCJMWP/AIiunwoKfJHpB1sB rV+bIyALuBp8qBGO0khcC6trbwqaRqzbawlY58sGLFUyOwsg26bm9Syv233UuZGeJNLKhLGwtbe1 quhBxwujFJCElVfqC+VbGPj46Y5GPJePoAdvl0rSjhOF+pN1EScVL+qwZBDlIVtdka9wRp9J8KgM jjBe+rPr8ta2f3JEP+nrK2rrJ6T933iuaQ3TidSTWtItXc1GckXbraPEhuNITKrHca/C9HdnibKz FiX8zc2t5m9/kKzCGA9A9Umgt0A3Ndp+3O2/9PxjkSjjkTWKqbXVPl/VQ67sdxO+1T2/qYLSWyPb 2sD9gq9HuFW+nCw+RvWas5dvc6j8G0q2PIAdP6ajl49tmh8d91EwmJykyODbiJAfhYkVVLIWwccb FAQfj6bfaKqkltzsfpB+/SoCW6mPcX/D0iph/oaYk05JuWG9/AE+HjURJbAa/XiT86HdwYGiH5hb 5ClzDpNGPpFl/wB3Ws+n+RSWUbfZZ/7Q19VbeLBGvJ7cnkPJmO5P+yud7LHcDwOtdVEAEAG1a8Sl vwc/Nh46kuNMVFqkdBVGRPxUhRr410OEsmKlika2lZ+RMoJsdazO5ZMiXebLMUY3C6X8r71V2xYc wh4izL4m+v21ha8rCN60jVhxLSEKu7EAHzNY+NLlZfd5cLHskqxzcHYFgCoK6cSCPI+NdK2NwQOv 1IQy/Ea1mYmOMPvL5RBEUhZom1/9Q3Zb/wCFqrjha6itLULsc9DGIGHPVwfVpbXqK0FdJF03p/3J iiHOyGT0hmDgf5gGNY+FnANwJrsmThjUJzMcznjTR9pCR82o2BkZuTbGrc3Mxo4CtxegpNwZq9ui luo3rLz8BsZr9KvXunCYMDpTZ+amQulDcDSbMsb1K9Q0vT3oTAsU1dzuthQwOlTQ0l1K7Fl62u0S Lx4k1iCroshsc3U7Vn1NvpDe6YTtIZOlZVgr2NFzd1eVbGgGYlr1oZOEHJkxxrp9lCTS+416qp6G yRUhS0qyJQzWobwNKXAykqKKgUsLnXyqUmOABbrWt+3sJZe5YyP9CkyEH83AcgPtrJ3UYN68bUzo kdj2Lt3/AE/tcOOwtKbyTf531P2bVoiwqBcBd9ahew5Nt41LaRESXnUa1BVUdKjFKHW41FLlxN6U zkIehb01qt2AqLS0NJNYVNroqtWyyWWwNqCmlLIQOtKRyxqIX/bWFrSbVqkYc8cjyesG21Hdtx1s OtuhowxppppUkIDhFXVtPCojQ0dpUFM0KzZBdTxCgLobfT1NFRBY4mc6BQeTePhVkEEWOD7UPF2/ Ox5UL3HNhhHEn3phqsd/SD4tatYSXkjdOFojnP3NOWTHwluSo9yT/MdAKxkj4KSwufuozJaWbIZn 9Tsbkin/AEssjLGg9RBIGl7AXNvsrSrSqq/EmymzsHftvt5yswZEyn2IwddgzWtx13Ft66/nz16D QDwFAdvCQ4eGEHENEHJ8bs1j9lGqb61rxrE9zn5LS47HnMeQqE32NwanK5VwRsbFTQUoKi1TSUtE FJuU2+Facy3NW8QLhe2a/EJbJsGJO/8AClDNYAN8T8aF5C632vrWqO2PrL9SRi5Hip61z221Wep0 8e60tdCCzcCZGbkWGi9AOlLGmLegbEkn4mh514EqH5oPpI6iicGEAK1jc+IsKiyqqtmtZ3QdL2NC I7MCNTY9CDXSx6KKzO1RL+nUgaW++tQbDSnwLG7uc/M5sVTSlFOhJrKzG7jJGTGvtrtqfUfO1bDA Gh59QRV27smrjocPm9s97ISSSVnsCXU/1X04103Y8QQYqgjjf6R5eNP+njL3I+dEe8EKqPhUb5ed EaNKMasOChltQg448xWTWF+h/KfGi4msATVGYYzExYgADW9aPRPqjOusd8HO/vA8cliNnjRh9lv4 VxCSFZLg9a7D90zArhmQ8Wkxzo25CuwB++uOIHO99K6FmqfgwiLWXk03zHSIEHpWbNkyyE8mJqyW RCgUNqKoWMsdNfKm0JIUYLGrfacnY61bCixgltD0FS94Br1DZqq4ywWSNk3FV1fkShzVFNPBFkpw OCamlV3qaUxBCKDVU5IuKdHsfGmYcz41MZNHbEFFPeixhFhcU6YD3pyiHVoDvrT3vRsnb5FFwKGZ CpsRanAiu9WwGzCqmvepRGxpPQquqNFnNhRseYYFSaF+EsfqRh0NZTPdag8jhbdKw+3MeDod4nyb b/vHuZHErHcbkFhf7663tsL5GHDPJI/95FktfbkL2F68v5Emu/8A21+4Meft8WPKCkuKixyNY8bD RGv5inycaWYIpezwmdHHEkUYRL6eJvUmsRQ65kL29uRXv0BF6sV7i4+ys9y0G05z/MrkU6iqGj01 opjfWqZOltKzsUmykIdqciwqwCwuaqmcKDWZWpTI4FBzTHkCjcWU3VhuCKU+QLkXoZeTteml1NEg hsnMnFpJD58fT+FBZCsNV36+NHKLLaqJIxYg9aE8ldDIyVlReSIBc9KJ7P2+buGZEkx4RHVm2J16 edF/pha516C9WAvFb2za2ptpVK3gh1b0ZooZPcf3SLhmUBdAArFRodtqLQ6Vg4/cMmHIlFvfjIDu ji5Avx5c9Cvy8dq1IO44cmjlsdjt7mq/76/xrpryVwpg5b8VpbSk8/nIdzbahjdG/Gpq9zSK8mtW ynQlw/ciVrj410P7f7jjSoe3ZriMuOEUhNgfBWbofCudJCHiDVsSLJ6beptLVny8eIstC+O7T9rO jyv25kqzwxEFdeDEam4vah8FT6EcFSuhv0N7VX2nu3dMdkxjMXgvYRyerj4cWOorSVS8jGxQu4YK Nrs3qFcnInXEz1R18dplvHQ6vCj9uIW2JuPnRBOlDYUnKIK2jLoRRJrenyJLsclvmZW7aUNIdPOi GqllBpWQ6gmt71U8bSOBejDGPCmVADes9rNN0EOOW0XtrLw/xW9VBQIUynglYyR6ceRJKtvfXei8 zuWFgIHyJApOioNXY+SjWueze6ZudzGNEcaF7BpG/wCIV8h0q40Y6K1pSQF++8yPJ7hBDFqMWMoz DW7FuRHyrmRRXcj/AMyVGygAULXXXRHJdRZrsx6VKkaqCSxJnUWOq+Bqx1DpziuT1Q7/ACocVONi rXGlOE9SlboVWNPar5UDL7q9PqH8aoqGmmA5AtSWnGtK3SkgaHjALAGtbF7eshFlufGs6CLk1/Ct 3BljityNqjks1V7dSqV9yb0LTgcEuRrQjEK1h0rQyM6PhxQ3rIkksSaz/F3tO1y/yGlFV8Q2Jo39 L9aH7h29OBdBQ4msd6lN3P8Ate2fCurBgmZLCxIPSkNKTNyYnxpXFQMkJKm3qFQUVowRSQ4/uOvE yEFT1K/woVcl7nAEuKY19yf0Don5jetf9tdzxsCadMhQIZ1W7b2ZCSL+WprNyHaR+N7k7nyqkqVP gabU4FVw5XQ9EiftuTGsqRxPG2zqBY/OjozHEo9shVH5RqLVyn7V7vDCjYGSQvJucTPbiS31Jc/a K6kJAToOJrj5E1aHHg6N25Sy1nUjQ1EnTSqJmjXW9rdaBm7nFH6S9z5VnLGq9jQlmCjU7Vl5WXfR aHmzJptIxoepqpcbKLcmF6UdzRJImqM55NtRKKF2FPDjsB6qu9v7KTY5Kjcb1S9y1EyDShiLNUoZ YovTOlTisbVN03oEAxY6GZ3IB48d7mxNzoNr+fhRoxwTtpTRp6VB1JJNtwB0saOjQcdabWi7IlOJ fdnmvC1r/m6CrHKqtlFrU5uRc/AGqHIvXtbVRT1OCRix5E9avWQEKDpfQHzoYC9zRvbYDkZcSkXR Tyb4CorXenX9wnfYnb9qkLSYOqym3uIQHt4/1V0nbHE8YZx6jqfjfeue7osOM6GIcTKpMgH072Gl E9r7vHjPj8jeMkRSnwDH6v8ATXJ+R+Paltup08POr8assStDsoHZLEa0csgNAottN6JUaVFJQWgt Y61XtUXaRfMVX+pTYmx86baEi1trmgsj3JWESuY0P1uujW8AauMtxvVXAOb+FZ2c6FVBHwsCAmSO PlJbV29bn/U2tZWZHPKCx/tx9FHUVvsq2N9Lb1h95zoYk3FhtamtzcI2rdxlnJdzUJmOBsLfhQut W5MrTyPMfzH7qpFdiWFPY4bNOza7skKVPalatIEMKkL8hbela29MNDrTgC+K/LiNmBBHxoZgVYqd wbUREbN8djVeVb32I2ax+2pusJldCK1IKSdKigqxQwN7Gs+odCaSGI61eZ+Q0OtCMCaSBhvSaKTY XE7FtTTZD2qoSBNahJLzNXXQi2skvc0NDubmpMTaoHekA3SmvrTmkiNI6oguzEADzNABuBCHLSPq kWtjsWOwo6aQuDcW5eF6iimGJcYfSLliP6vGq3JBHmCddiBVJQigcIW5MRp9IHwqLIeuhq8KojCn Rzqbbi+tN7TpqWuDt10oEVspWM9b6VZi9x7hj29rIkVV0C35KB4Wa9NOo477XvVMaEC+1+tJpPDH JoSdx7hkWDTs1+lv5VSmXkY+Qs6MSy7qdQR13psYkTW0JOxPwqMtySWF7m/nSdKxEIe62ss6vGyY c/HSZSp5XHEsAwZfqXh8KtWJotUN18K53GlfD7fBPCQrnLdrtdgeCcbEDQXv43PyrWwe94soaLK/ 5aS/pJu0ZPk3T51x8nDZZqpqb05E9dTQEkjgAKasVJLXagWyljPKKVSD1BuKLx8kTroQSN6xaepp PYaVlHW5oYAySaVZluiA8vtvQ+NLHfkXAt50JN9BzCNBILWarCgIOl/H4D5GhX7x2uBf7mQpYfkT 1t/4b1Rl96Re2NnQqQszmDHEgsXIF2chdgLEWvfyq68Vm1gytddzQ1JLt9vkPjWV3D9yQ44MWHaa UaFh9Cn/AOL5VhZXdM/LBGRL/ZG0SgKn+6N/nQx1sFHjauin42Zu58GduTEVUFXLQr1Goqhhcnwq RPqFqgb3tXde0r0MB76WFdL23CTExwWF5nA5nyOvGsDETlkwr/iB120rqma0ZZth6j8q1/Hprbtg 4/y7v20X1anPd3m9zKYA3C+kfKgVOoFWTEs7Od2JJHxqtdCKw5nNmzqottarskej9oy/fwomJuwU A/KtNWFrjauY7AGWJQToReujjUjUbHcVw6M6mSkksKxe4zvYhdDWnkngDcaVmSxtKSQtJ6hWDG/U dwRiY53RdyL/AM6Gm/c/d4JOKyI48GQfwtWxk4rJGTbWuXz4DHLZ9GOtvjWnEla0QtAu4UoNm/c3 d3jFyg53Gi/7azXeXJflMxY0TPigYsLga8QT86IwsNCQ5GnQHxr0KfjpWwlocN/yHtct6sElwv8A lJHUG6gN8r2oBV1HhXWHERwVYfWCpA2AIrluDI7o2hjJU/I2NHLRKyha/wBhcHLv3LsN1pyb/ZT6 AEjoahufAeHwqXjBuMTc0qcDem61D0AvxeLSCNuu3402cqiUW6qKqRisiuPym9X9yAE6kbMgP20n mnoyl8rB0IFEHIFrChOtTI0FZMES97WmaYmqwCTSIAppITsxyxNJTrUacb0xEi16iaWt6VqQ0K1H 9pgJkM5Gi3VPNiOnwoIKSK12iMEUUa+kheQA/qYXNNIBmvYDcgkEefSoakxsR9RK8R8LaUzvYB7c Ubppe4qyEK7R62HP1aXtYE3qhjMEB9Fxc21PTamEZFzsbD0nwNWtEFY2ux3ttpUTG6dd9LE2NhQB RNZrKCARSjRmBBW9t7ajypnKk2+y1Tjay3YHyHT7aOoDqnGVLXI5AELoajKpWTiGN7WIPx2qy3Jg FJBuNOmn3084BYlmuxNyfjvQASsd+xxPYchlsuh3vH+b/F1HkDQNrE8gD4m9rVoKVP7fkXlYrmJc XHKzIvW/Ui97flPjQcwYjcHbQW2Aqa9f+zAj7akE8dL7+GulMkkkV2gdo77MpP8ACqy8tgHQ8TfX UfDSomfawswoaXYaLJJJ5DdnY31JLE9Nqrst97hvx8Kf3mbpYEfTt9lSTYAix6afT4m1ELogl9yM EEs8yQwjlK7BYlJ05MfsrW7tKseXFg4gvB29RHEzgEu7gMzMHHXTS29P2hP0cM/d5Ppxx7eOtvqm k2I63T0/bvWbEjfU7XY3LsTcknf40tX6AKSNre4/EF7uvG3ib6Db4VAm7aD5VMkrcIDY76G3xphC fqO3SqAEK+qlxBNJjrYGkGtqKv8A1MwztyK+fEpFwLm3wFbfcW4YUjDrYD51i9pkC56BvzhlB8Li tPvLFcVV6M1wf8orp4nFLerOPlU/kUXoc+5ve/yqvrUmPSom965Lanadj+05xkY7Rv8AXEQL+R2r rIl0riP2ZIonnS9mIUgeQruImGlc9l7mapyiueLkpFDRQ3NrUe9iKrijAYmodclJ4B5seJYzJKQq ICzMdgBua88zZxndwd47lZH4xgb8b8Vrr/3jmtFhphRnj+ou0p/+mvT5muBlkPP0m1j0rq4KKlfu P6sL0M72bUHTT4A9oNzccECaqDe2lyQaIix0VRGCSym1wN65SLOzYwFjyJFX+kMbfZTyZmc5s+RI ep9R3rpX5GMVZwP8W7w7r9DsRHHsw4A/mdgtrgW0rkc7h/1HIEeqc263+JuKFBLN6yTr1N6sKcQF X6mGpqXyO8YjazXh4PttvdulRpBEnkdPp/lT23+wU9rDTaom4t4n+NJ+TcV7D76jfW9Odvjt8Kas 7AIefnV2YeUeO1teHE/FTaqVq7IYHGhUDVWf77UvpZS0YMN6s6CoAVPqKzYIgbrS3p31qIvTRLHt S609OtNgXQYjyOvnRmV28R43ugfGiu2MkqA8BzFgWv8AwrVz4Ilx3j0sVuvzFNrA6/NBy+MgNwdd RajZ3Eq3vcjb4UuyYLZuaYlvdY3e4tuBZb38zVUgeCRo3HF1J5Kw2t0pUftKtCcEEbkTGF1Y3HXU VPFLCQ6epFbYHTShnJUhxptr50TiXknboWjNvjpVCCvrC2PJ3tfoLDyqJXXiwGgPHTe1K7KAGAI3 5eFKR+bkWPt2+k6tfffzvTAGkDKbn1XGhA0tU4GKkK4uOgOv/bSlKAdQSL7C33fKmiksTcjfp5Ug LlRBKXQ7biwFNMiMOLAhhYaaD/bSj4G7k8WJ1G+nS9PwIvqQOhB9J+ymAVjrEf29m/SHGTjkBvrA Ppve/XXj/q8aDSKzAk2W9kuNgOvnWhjyK3Ye78iqlWxyRxDa8jpy8T93zoISegFQt7aNrYX0qK62 9QK7m+vJvygGzaVAoJDewH5QNdBberARI6+nTey7+R+FTZLEEvx0IAXS5v0pgUJGnIgaEbX32q1F 9wWAPNiAgvuxPEW+JqDO31gXDEgNbcmtDtKKksufMgeHAiMpDEBWlOkVuulidAdqJhAS7vaFcbtM d2GIoknYbNNICbrtpZt9emtAlYIwCwAe1xb+JpNJK5kmnI9+VvclLHdmN7AH7Kg7u1hoSthqPxvQ lCAZQQxLKBf8wOhtvbemEbeOlth/tqS81JAYgjQ6ePh40rOxJY8RsCSddbb0wMwnWnputK9EkF+L IEy4HOyupPyNG9y7kucxCrwEWgudSfhWUxN6dD9+9XW7U17kuidld61QutORT2pVDRQR27NkwctM hPy/UP6lO4r0nCyEyYEnibkkg5KfKvLCda6H9s98GFKMTIa2NIfQx/Ix/gai9dylaoqtowd3es/u /fsLs8QM95J3F4oF+pv8TH8q+dW5nccXCw3zJ2/tILi27k/Sq+N684z8rIz8mTNyjeSU3CjZV/Ko 8hU8fG7PwirXSXqS7t3XJ7jOZ53u7flXRUXoqjyrPAqTLanAtpWzTbz0wRIoxrTk+s/Cpouh+NVs f7hJ+yqiKr1AZFu3zq4EEny61XFcBjuSeI+dWH0AKNz1quNQgGOpI6VE6/LWn2v4/wA96b49dTQw ItblbwphSvuaQrOwCFXzhhjofy8vxFD0VOR+jQdWa9C0foVXr6Ayb1I7ioJvVlqyZVdCs709lO+9 OVvUljppkNOdCFrU4WplOlSCW3odhqjLMLJeCQhTo29a0+W8uPGb+RrHCgMDWri48mSvsRC7HVb7 DzNLd07lrjjLemQ79qRlJszIIuoCxn4E8z+ArW7n2vAzlByCUkOkc6ECxP8AVfQ/OsaOWbseWUYE wSgMwP5lP5h5itqPJxZYjJE6vEwHuDpbezjpVpQoMeRy9yOT7h2rMwSVlHuQt9Msf0kDr4qaAhl9 mdTyAXUcjqLH4V3V5oeP6ZRJD9JgkOgU6+hvOsLu+JgTe4/t/pchiCCdEWw+k8Rx18aYleNUZq5E clvXck6j4aaVdZAoVQpUjVb2/wCxoBMMPYr8jfSpxh47hiSLga/T99GSwmTiSBobCwvvqPGqkBUh bC9tQauEnKIRDYG4Qn0hvEVWUkU3BuDqL70ASVwGtwuSBtrp1vViG3FSfS2pVht4VXzABU3U9QN6 cOxN2PrFhY9NNKBh+OVHae8KGK3jhOo0NnYaG3nb51nJITcEb9SLVo9vlP6Lu0PMIP0oIuD+Vj6j 5eq3zB6VnK4Krp6gBprrUrW3wAsUqOIuW0sb6DQ7b1HiduWqkaE7nyPSkpKsCV9B9V73sCdhSUq1 wS1zsPDXQedUBKOEl1UBi5bgiqC/JiLgWA31ojInVcGHt4QBmZcmeUuDz1ZVDKNeuxOnhU+1Yply DI4kaDGVp52jYx2CqT/xAfSTY26nagbiVhPL6g5AB24qo4qpAt+UAVLy47ZAsfhqpXyI6rbY2vVR IbiwB9O5UWFtt6cOQSQov15dfP5U97WPEqBe7A7An+FUMXI8i1+N7Em+ul6do1Ul2a/LcMbC/wAK iRyJJBt/Utxp4i9THHhyNrXsTb8POgDK60xNI71FjrSMx2OtOtROtOKa1GWgi1Maja9PrVNSIakA 3Sm61dCNbnYU+Ku60CbhFg951X9RIzRpqiE3APkKqcl2vTyyFiANhU4o+tdCqp2V01b7kS9WReG6 XG4qpda0EUUIycHI6Xp8vEltsviHHaZQgLAgdaHk0a43O/xok7XFDS/VWPL8pqWwr/bufE/bSt13 8KeLl7Qttck0+l7Hc6U0vavQCBP4X+2me1z5WpMwueI0Gn2VA3NRawDHwpxSCE1JVsazYERRWSLQ KngAb1Qq8iBbeiJX5Apbpb4WprRlV0fkFjqd9aSxMFuKXE3rFlpMcC9SC0lQ1YF0qWzStZIgVICn 404FKS1Ujxrd/b86I0xY8WEYAbe3qrEojCyJ+35iTMhMUiaqdOcbb8SetVx5t6Ec0KjXW2DrcjFx O6YcfuEowHpdbXA+e4rmsjD7l2zk4uyKf+Il2Q+RFakGYmOqzwOJ8Jz6lX6o2Pjfw6itFc3HyY9G Gws30G5/preOxxbmjn8T9wsjOctSQVtyjtcN42NhUM/vEGRH/alKXveMrY7dT51qZ/a+25CNJwAk bUyKSCTbqK53uXakxi3tMxVf6hfQ+elLI1arxoNDkrLGEvZlFtPzU7epLaeK21+2qcXHf2eSj1br 8DRKcgLW2NvKhTGTQeBzZuIBUb3A0H/fSfirXGvT/temKjjyT6ibA+dQY3sG0tpb4b0DH5KygE8d dDualIw1ZQR4A7VWWXkvLa1rgXpyHJDJqP6fEeNAGn2SR3XuMdjybDlJKgH6LanzsSB8ayo2HtrZ gdLm/StLsRLZeUlypfEnFlF+VgD06gC6+JtWPCwCDmpCMBcipXzP4AFqVK8WIBFiAPwplVFF2PS9 t/TvfSqwAw0GwA1o7s+JFl5qiYhcaBTNObf+nHqVN9AG6024U9gCM5f0HaI8F3Iy81veyIwdY4l0 VSfutfxrNVuIXr1QDpbrUsnKGfnSZbAKrECNbaKijigt9+1VNwA2JIPSx67+VJaS+oFolK/Tchri 5NidL7dKYMHYX1O5W/T+NQZiNByYC4Un07+VSUHjfkL7Ea0xkpOSsbai2gY67a0/FWBbkbkaWPyq J4Aab323t8KZ/wDiGwvw000uBvQABIVLtxFlJ0HhVfGpnemtUyKEQp1GtIg3p1BG9WtUSyZ8Ka+l OWvpUToKt6ShDCxqwGy28arG9Wx2vrVcP9SbE447m5ohQBpUAyipBxXbRJGVpZaDYULNqxarS/nV Mja2qeVp1HxqLECdNf8AteqSvN7dOtWMbgD4ilGPSx+VctlLS6G5JyFWyj0k6DyFQGo0+Hy61Nlv YdB+FVrcA2GrfdTcz4AQtY+HhSAG/U0xI+Q2puRHxrNiJ2FP1qsSeVL3NahgXwLykF+mv2U8gHI2 NvGmicLGz212+VVq6sbNc361WiXktYRpdshGQfaO41FLPw/00wW2jC4qvtc5gyUY9dDWl3lhIqSb 26/Gue7blnRToujRkhae1LkKbmKzya4RICntUOdPyY0Qx7kTSIyyrEu7mxI6Dqa6Wbt+PPjx45Ba OIBYWWwZSBa4JrmcfJOLkCQ6ggqw62bqPMV0GHmrvjPzivuR6vsrfiqtvk4fyrO1lGlSiXtXsTc1 kbFd/T+oit7Tk/8AzYyfT8BpQGTFn4F2njDwmw91PVG3gTbY10omjZHuOZa3JDbW/wAegoZiqg+2 wSwPGCQXQnbQ7itDnV2tcnPDukqiySswNwRIbmx1sDQmRnu68TbzBFa3cMDGkJkkhaCQ6FohyjJA 39O1YU0BQmzBwDYEUnJddr0WTYixpX7RiZqLdBzhkW1tmPFj8b2qgnQi1jtx8a3+we0/ZYsaUAo6 tyUbkMxO/jWN3TBmwcni13ibWKW1uajYfEdaEVW2q7AqseNraX0trrUed76XAv6gaRcc7Wtp9lKx /q0A1vrb50FjOVPrI32+VMpGrFtTt9tSsw1sNtxTE6nT09LAEUAaf7dJHdRGz8fcSRbgXs1uQOxt a1x52rLjIVEBG9vtHjWj+35BH3jEJOrMUH9JurAcv8PU0Gx9TcORHNwTJ9duR+v/ABeNSvmfogIf QAW0JGt9q1J/c7b2hIOIjyu5EySn88eOn0rpqOX8T8h+24Ry8tQSFhhUzzyaWEUfq2N766bfKqu4 Zpzs+fK19tzaK+4jUcU6fOk3LjtkCpVHAXXS+hFtKa1mawsNrnZj5VCzhdNV6dKmS5IOliTtsD4V QD8ra8PUdbb+VO3Njrp001+VRDOrHSzA7iogWBUk3FjYn+NAy08Fa97kA3I2tb+FR9xRoi6jc/hT qEFi1wT1Ftv4VF/Tew3tc7f9taABCB0FRJUeZpne5IG1MqX3rWU3FUiBXNOATUuNOBbSjb3EIWGt rmnAv6tvKlf7K0ux9km7vlcQCuLHrPJ/8C+Zp2sqqWNKSPbOw9w7n/ciX28e9vebY/5R1rfi/ZWL Gn96WSVupUhAPlrXVw4yQwrFGOCRjiqjYAdKRje1hqK5XyXmZgtVqcrN+z8EJzikkFt1LA3/APDW Xmdt7b+nP6MyLkobOjty1HTYV2U+HNqUfjfpa4rmu59uzMeUZQT1A+orqrDwNC5eSfmZWynaTljI 6MVYWINiKXPkPhWj3f8ARSok0ZKzt9SgbeRrMhjLXN/SK6a8t3Cf1GLok8DGpRHSx8dRToVA132p e2A9gdTTrOGhkyRxPlVF7bbnSpljqL3HU1FhbU6H8KdnOgEdPkPxqO9Pv8qVrfyrNsBqQBvTGrIl uwB261HUBStZRGNBuRUYwGNr2PTwpnbkxbxNIedDeQ6hKcgfMGthwZ8X4i/2VkY7A6E3rZ7eweHh /TpWV/mZ1caTqn2MwR+Ip/bFXzrwlZel9KruKybZ0KlYGCjwpxxuASFHidh50RgYU2flJi49ub3J ZvpVRuxrYj/bsmJL7r8MsAWWIgqnLozDdgPCk7JfM8Cs4TVY3dDKi7JNnQyS4bHJdW42iUmO1usj cRe9Ri7F3/Hf3YYPUpAIEsZPwI5+VdHPi9zmi5zk2A9CCyqtvBBoKymV1JDgcvA0/wD0vSqiDn+w 3LdpkqklzsRVHc8R4lJuZWF4zy+nVfTr8aY5ULoUhdWiYXZCdOROw5a06TzxsxhYqzDiw3DL1DBr gisvuMEQH6mFRGLhJYQCFVyCQU3spttffyrbj523FkY8nBtUzgLmy8iLmbEbaqTxuOljWZkZKyEs UFze5t41Q08mxYkeZvVbMx3NaOxmqpdDouyZrnGSGEWnxuTgb8oybnTxFbRzMfLhZJwJISPUpF9S NPhY1yDq0YjniP8AwwoZgNj0Jo2LOeQBoW9rIQfSNFY+Xx8KrwTas5Ro5P7ejt7mDIDYeqN73v8A 4W/nWdPg5eOvOSCRUOvKxdbDxK6CtDD7+hkPu/8ALk9bXUk+HhWvB3AzkPGQ8ZNy4IXjbX521pCV rLU5BHABGx/p8vh0qBIve1r9P9tdfPj4+Qx9xFci/PmoBtrazH+dDZHaO2uoYRhSxLIkbOpYCw4L vr1pFLlXZmH2p0TumIxbiglQMx1BDGzA309QNqbuK27jmAvyInkLEeJPIjQn6T6d+lbR/buPHIJM N5A8LI6h7OCyHlqCF0+dPkdkXK73LKTaJ3EjxIpuY9FDclB1d99Kl4tPgpXTM/KLds7RFi2In7oD NPyJ0x//AElFj1vfUGsu3EWJubbeNanccXP7hlP3KwKztxjQlQyKv0q62HG1CntXdEBb2mIGvRtz x8adfPUe5d0DWto2/Rf+6nbkWJGgtc20HwtVz4edEvN8eS2gB4MQGJ02HWqxDki6lGU2+kqQfwpj kgVJZVI286RRrjl8Li3y3p/alNhxYXuSeJtp8qu/6dnNa+PJ6jxDOpUX1tq1vCgJRSeN7i3y6AUz MtgN7aX22o89kzQR75SDQH1tewI68OVtutXQdpw0P90vlO1iBEeIUG1n8OvU6/Ggl2SOdA1vU1uS FAuSbC25J6UqVa00wIO/6XkJf9UUxOO6ztxfx/4erfdUWi7enHlkPJff24wtvgXbX7KVKj3f7DDY +29vaETIJW30eRV+n/KldR+2Z+242AsWO/AuxkkVgztyOn1aXFhSpVPJthTJNd+ToY2DryB08xah p85Yw4jHuyICfbX6mt0UdTSpVj7S1uOdb98oXsMN+GzFmCsD/lsfxofL/eYliKRYgDf1SPcD/So/ jSpVVfsdZ/yK93Q5iR2mZnfUsbk7amogqvpG17UqVdWMR/CIKpV4tyXUGkraeZpUqzUbnGgD2AHi egpmvud6VKrt4AjYAa1E6mlSrKwDAVYPTGW6sbClSqF1BFJpClSqQJC62YVqdryiZSrH6h94pUqL 6GvDu3Y06l/cRa0g+BqfZe0ZHdskIOUWML+5kcbgW/Kt92P3UqVYM6XujB2HbezYXa2ZoFLSEG8r nk9vC/h8KOTi2p8zSpVh9WTNz1BcvKQKF6k/dWJ3GNH9S6HcGlSrNTuyaUiMGYyEDmPnQXclvByG xIuPMdfvpUq6OOd1SeSNlpMkqN96iEuRSpV1vQ5KxKnQPxZgpMT6q6lHU6giq5sV4/7kV3jI5chu vk1KlT6KRP5nt0KzM9rNZxqNRtfzq+DM9sqxZoyDe4AI02pUqFIOIDU7lkkcRlAhh6gxJHyBvaiY +85at7cojlQXsLHw8QQaVKqIe3wWnvkhFpECgmwte4PTTW5vWt3BB7PDHiYNmOmIrtZHMUIPKUCS 4RFAIuRfY+dKlWHNM126Sy+PZn4AUORjmCNo5LKwu/IErysvpH9K1oiTD9k83jIICLrqoA0B+Gmt KlWxjiSQZJGMaSMHN15o2pIHpPG4P3VBpm9t/ba3Jf8AEPqP5hvca+dKlSApkypxIpdpCLKrKxYq wJ0PIWBAv1/lQ5zpHV14F4yQJHvyCyNs1/8AMfstSpUDKOa8gObSmMOAxa9+Vr3Fhxt00qtswO0Y 9LMlyiBjy/1M1rrxN7eNKlTHjqf/2a== ------=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0 Content-Location: file:///C:/69863DE5/artikelFransknytLavilleesttranquille-filer/filelist.xml Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Content-Type: text/xml; charset="utf-8" ------=_NextPart_01C6D516.89EDFCF0--